Kada je popust za umirovljenike u Konzumu

Financije

Kada je popust za umirovljenike u Konzumu

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 03.10.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kada je popust za umirovljenike u Konzumu? Ne propustite svoj popust!

Umirovljenici su rijetko u pitanju kao ciljana skupina u većini ekonomskih djelatnosti u svijetu, no Konzum je ovdje svakako izuzetak. I dok mnogi trgovački lanci osmišljavaju kako pridobiti veći dio populacije da kupuje kod njih, Konzum je jedini koji misli i na penzionere. Njihov plan je bio odvojiti jedan datum mjesečno kada umirovljenici mogu dobiti poseban popust na svoj sveukupan račun u Konzumu. Naravno, morate imati validnu potvrdu da ste umirovljenik kako biste taj popust ostvarili, no ukoliko Vam je stalo do toga da uštedite na osnovnim namirnicama, Konzum je pravo mjesto za Vas, barem tog dana u mjesecu.

Kada je popust za umirovljenike u Konzumu? Popust traje tokom jednog radnog dana u mjesecu, a kada je taj dan ovisi o upravi Konzuma i morat ćete pratiti stranice Konzuma da biste ga pogodili. Ne postoji kontinuirani dan u mjesecu kada je taj popust ostvariv. Svi oni koje zanima kada je popust za umirovljenike u Konzumu trebali bi početkom svakog mjeseca pogledati na internetu što kažu Konzume stranice.

Kada je popust za umirovljenike u Konzumu? Koliko se može uštedjeti?

U trenutnoj društvenoj atmosferi i vremenu kada sve cijene naglo rastu, najviše kao posljedica globalne pandemije, uštedjeti na osnovnim namirnicama se čini i više nego mudro. Svjedočimo masovnom poskupljenju osnovnih namirnica: kruh, mliječni proizvodi, voće i povrće, a sada nas čeka i ogromno poskupljenje mesa (do čak 30%). U takvim uvjetima svatko bi se zapitao kada je popust za umirovljenike u Konzumu. Ukoliko jeste u mirovini, uzmite svoju potvrdu o umirovljeničkom statusu (koju možete dobiti u HZZO-u) i ostvarite popust od 10% na cjelokupan račun.

Ukoliko pažljivo planirate i tog datuma u mjesecu obavite veću opskrbu, možete djelomice biti izuzeti od povećanja cijena. Recimo da za tjedni shopping potrošite 400 kn i obavite to sve u Konzumu jednoga dana – dobit ćete 40 kn manji račun što se ne čini tako loše. Kada je popust za umirovljenike u Konzumu? Znat ćete uvijek ukoliko pratite na internetu što kaže Konzumov marketing, a osim toga i njihovi letci mogu se naći u Vašem poštanskom sandučiću!

Kada je popust za umirovljenike u Konzumu? Vrijedi li za sve namirnice?

Popust za umirovljenike u Konzumu vrijedi za gotovo sve namirnice. Kupujte sve što je potrebno za kuhanje, za održavanje stambenog prostora. Kupujte i odjeću na akciji, kao i potreban alat za Vaš vrt ili za neki drugi hobi. Proizvodi koji su na akciji u Konzumu također se mogu kupiti uz dodatan popust za umirovljenike od 10%. Jedino na što nemate pravo popusta su prepaid bonovi, listići za igre na sreću i cigarete. Također, ukoliko plaćate režije putem Konzumovih usluga, tu također ne ostvarujete popust. Kada je popust za umirovljenike u Konzumu? Svaki mjesec može biti drugi dan u pitanju, no uglavnom se kreće sredinom mjeseca.

Popratite stranice lanca da ga ne biste propustili i ne zaboravite: potrebna Vam je samo potvrda iz HZZO-a da biste ostvarili svoj popust. I dok većina marketinga raznih firmi ne misli na Vas, Konzum to svakako radi. Ne propustite pogledati kada je popust za umirovljenike u Konzumu i svaki mjesec uštedite kupnjom u Vašem omiljenom trgovačkom lancu.

Tagovi: