Godišnji horoskop za 2022

Godišnji horoskop za 2022

Godišnji horoskop za 2022, sažetak prilika i neprilika koje vas čekaju

Većina medija i onih tiskanih i onih elektronskih svake godine objavljuje godišnje horoskope za sve znakove zodijaka, ali to "konfekcijski", opći horoskopi koji prilično generaliziraju i uopćavaju sliku budućih događaja u godini koja dolazi. Godišnji horoskop za 2022, sažetak prilika i neprilika koje vas čekaju se djelomično može poklopiti sa onim što zvijezde spremaju vama, ali pravu sliku zvjezdane prognoze iduću godinu za vas može napraviti samo vaš astrolog na temelju vašeg datuma rođenja, sata rođenja, mjesta rođenja i mjesta gdje sada živite.

U takav godišnji horoskop za sljedeću godinu se možete pouzdati i prema njemu prilagoditi svoje planove za iduću godinu. Godišnji horoskop za 2022 iz medija se često razlikuju među sobom, pa tako jedni navode da je godina koja dolazi znakovita za šest znakova, drugi izdvajaju četiri znaka kojima godina donosi dobra iznenađenja, a treći tvrde da će godina koja dolazi biti ekstra dobra za samo tri znaka.

Godišnji horoskop za 2022, koji su najsretniji znakovi u godini koja dolazi

Tradicija godišnjih horoskopa ima zadaću da nas ohrabri, da nam nadu, osnaži optimizam i upozori nas na teška razdoblja. Godišnji horoskop za 2022, koji su najsretniji znakovi u godini koja dolazi, e sad, to sa srećom ne treba shvatiti bukvalno, jer nekoga usrećuje, ljubav, nekoga novac, nekoga skladan obiteljski posao, nekoga bi usrećio novi posao, auto, kuća ili stan. Svakoga usrećuje nešto drugo, zato generalne horoskope čitajte kao zabavne horoskope, eventualno kao orijentir za vaša pitanja vašem osobnom astrologu.

Godišnji horoskop za 2022 koji izdvaja Rakove, Jarce i Ribe kao znakove koji će najbolje iskoristiti godinu koja dolazi, te iste znakove treba navesti da zatraže osobnu godišnju prognozu. Po jednom drugom godišnjem horoskopu Ovan, Blizanci, Škorpion i Vodenjak će u 2022 plivati u novcu i mogu trošiti do mile volje, što nikako ne treba bukvalno shvatiti i dovesti sebe u nezavidnu situaciju. Ovi znakovi ovakve prognoze svakako trebaju provjeriti kod svog osobnog astrologa, kroz osobni godišnji horoskop za iduću godinu.

Godišnji horoskop za 2022, sretna godina za čak šest znakova zodijaka

Po jednoj astro prognozi čak šest znakova zodijaka čekaju velika sreća i zadovoljstvo u 2022 godini, što je ravno pola zodijaka, kao da raspolovimo zvjezdano nebo. Godišnji horoskop za 2022, sretna godina za čak šest znakova zodijaka a to su: Ovan, Blizanci, Djevica, Vaga, Škorpion i vodenjak.

Primijetite da se Vaga prvi put pojavljuje među izabranim sretnicima, ali savjet svim nabrojanim znakovima je da oni tu obećanu veliku sreću u 2022 godini temeljito proanaliziraju sa svojim osobnim astrologom kroz osobnu godišnju prognozu za godinu koja dolazi. Ako pripadate ovoj grupi horoskopskih znakova, bit će vam ugodno čitati ovako lijepe i obećavajuće prognoze, ali nemojte da vas to ponese i učini neopreznima. Godišnji horoskop za 2022, bit će zanimljivo ako izdvojite sve dobre prognoze za vaš horoskopski znak, a onda napravite osobno astro godišnje predviđanje sa svojim astrologom i onda to usporedite. Može i treba biti i podudarnosti, ali i velikih odstupanja.


Tagovi: