Gdje ugovoriti evo tv

Tech

Gdje ugovoriti evo tv

Gdje ugovoriti evo tv, jedinstvena tv usluga u kojoj plaćate samo ono što gledate

Evo tv nazivaju i putujući televizot, naime njega zbiljamožete nositi svuda sa sobom jer vam ne treba ni fiksni telefon, ni internet da bi radio, dovoljno je da ga samo uključite u struju, naravno, trebat ćete vanjsku ili sobnu antenu i to je sve. Gdje ugovoriti evo tv, jedinstvena tv usluga u kojoj plaćate samo ono što gledate, sve informacije o ovoj tv usluzi potražite na službenim web stranicama. U sedam paaketa na ponudi će vam se sigurno jedan svidjeti, a ako se ipak ne možete odlučiti, zatražiti besplatnu, probunuevo tv uslugu na 30 dana unutar kojega su HBO i Cinemax programi, a nakon 30 dana odlučite. Gdje ugovoriti evo tv pročitate li sve informacije, naići ćete na podatak da usluge evo tv možete koristiti i na bonove, pa ako ne volite obvezujuće ugovore i pretplate, možda je evo tv na bonove ona opcija koju trebate kada idete u svoju vikend kolibu koja ima samo struju i ništa drugo.

Gdje ugovoriti evo tv, ugovorom izabranog paketa, na dar dobivate startni paket cijelu godinu besplatno

Evo tv je produkt nove digitalne televizije i stvarno vam omogućava da gledate samo ono što želite i samo to i plaćate. Naravno pretplate na pojedine pakete su komotnije, naročito ako često putujete, pa ste malo ovdje, malo ondje, ali i oni koji izaberu uslugu evo tv na bonove su zadovoljni jer sami sebi određuju potrošnju i vrijeme provedeno pred ekranom. Gdje ugovoriti evo tv, ugovorom izabranog paketa, na dar dobivate startni paket cijelu godinu besplatno, a to su HBO, sport i Cinemax programi, što je filmofilima jako važno. Kada jedanput potpišete ugovor za evo zv uslugu, svaki mjesec plaćate ugovornu tarifu za prethodni mjesec. Ugovore na bonove možete sklapati na različite periode, na jedan mjesec, na tri mjeseca, na pola godina i ova vrsta ugovora odgovara svima onima koji nemaju redovne prihode. Gdje ugovoriti evo tv, naravno, jedanput sklopljeni ugovori se moraju aktivirati, a aktivaciju možete potvrditi i običnom sms-om.

Gdje ugovoriti evo tv, ugovor možete sklopiti online putem ili pozivom u kontaktni centar

Službene web stranice za evo tv uslugu uz sve tehničke informacije o ovoj usluzi, korisnicima daju i besplatnu korisničku podršku, gdje će vamo obučeni savjetnici pomoći u svakoj situaciji i objasniti kako mobitelom kupiti bon za evo tv, ako su vam bonovi potrošeni, a vi ste odlučili produžiti svoj odmor na mjestu na koje ste doputovali. Gdje ugovoriti evo tv, ugovor možete sklopiti online putem ili pozivom u kontaktni centar, dakle ne morate obilaziti poslovnice i šaltere, uslugu možete ugovoriti online, direktno na službenoj web stranici ili telefonom. Nitko vam ne servira programski sadržaj, sami birate što želite gledatu, samo kada putujete na neko mjesto koje ne poznajete ne zaboravite ponijeti svoju sobnu antenu, onako za svaki slučaj, jer ne znate što vas čeka na odredištu. Gdje ugovoriti evo tv, ovo je tv usluga za filmofile, sportske fanove, ljubitelje dokumentaraca, za sladokusce i ljubitelje izabranih žanrova, koji sami biraju što žele gledati.

Tagovi: