Gdje se može kupiti bjanko zadužnica

Gdje se može kupiti bjanko zadužnica

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 04.12.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Narodne novine mjesto gdje se može kupiti bjanko zadužnica

Poznate Narodne novine su tvrtka koja postoji dugi niz godina i koja se ne bavi samo prodajom uredskog, informatičkog, školskog pribora, već i predstavljaju službeno glasilo Hrvatske vlasti koje obljavlju sve važeće propise i sva službena glasila koja objavlju vlada i sabor. No, Narodne novine kao trgovina sa prodajnim mjestima u svim većim gradovima, ali i preko web stranice je mjesto gdje se može kupiti bjanko zadužnica kao instrument osiguranja plaćanja koji se ovjerava kod javnog bilježnika koji po dužnosti upisuje u knjigu zadužnica.

Bjanko zadužnice su službeni obrazaci koji je tiskala državna tvrtka Narodne Novine i čiji sastojci i ispunjavanje su propisani. Postoje dvije vrste bjanko zadužnica, plava u koju se upisuju iznosi od 1.000,2.000,10.000,75.000 ili 150.000 EUR, te se kao takvi moraju upisati. No, postoji i druga vrsta koja je roze odnosno blijedo narančaste boje na koju se zapravo ne upisuje iznos tražbine, ali se svejedno mora ovjeriti kod javnog bilježnika.

Papirnice mjesto gdje se može kupiti bjanko zadužnica

Papirnice koje mogu biti u privatnom vlasništvu ili državnom također su mjesta gdje se mogu nabaviti uz ostale propisane obrasce koje služe poduzetnicima i bjanko zadužnica kao instrument osiguranja naplate. Papirnice u svom asortimanu uz potrebne štampane obrasce koji se predaju i izdavaju u papirnatom obliku, prodaju i školski pribor, ukrase od papira i sličnih materijala, te sam ostali uredski pribor poput klamerica, bušilica i slično.

Bjanko zadužnica koju kupite u papirnici identična je kao i ona koju kupujete u Narodnim Novinama jer je to tiskala tvrtka koje je jedina ovlaštena za tiskanje službenih obrazaca pa se ne može dogoditi da kupite obrazac bjanko zadužnice koji izgleda drugačije od propisanog zakonom.

Papirnice su prodajna mjesta u kojima možete nabaviti sve što vam je potrebno za uredsko poslovanje, školski pribor, ukrase za dekoracije, pa tako i ovu tiskanicu bjanko zadužnice koja služi kao instrument osiguranja plaćanja u poslovnom svijetu između poduzetnika koji se na ovaj način osiguravaju od nenaplate potraživanja.

Web trgovine mjesta gdje se može kupiti bjanko zadužnica

U današnje vrijeme digitalizacije kada se i cjelokupna poslovanja prebacuju s papira na digitalne procese online, ali i preko lokalnih servera, kupovina preko web stranica online uredskog materijala i obrazaca jer postala nužnost u nedostatku vremena.

Bjanko zadužnica se može nabaviti i preko web stranica tvrtki koje prodaju službene obrasce u svojim trgovinama, no postoje i online web trgovine koje prodaju obrasce i uredski pribor, školski pribor isključivo online bez da imaju neko prodajno mjesto u koje možete svratiti. Web trgovine nisu u današnje vrijeme novina već su postale uobičajena praksa.

Dovoljno je da napravite narudžbenicu, platite po predračunu ili po dostavi pouzećem i bjanko zadužnica će vam biti dostavljena na adresu koju ste naveli u narudžbenici. Web trgovine imaju i Narodne novine, te ostale trgovine koje se bave prodajom ovakvog asortimana. Kupovina online najmjenjena je svima kojima je vrijeme dragocijeno i ne stignu otići do trgovine već je lakše organizirati kupovinu online i dočekati dostavu.


Tagovi: