Gdje kupiti playstation bon

Gdje kupiti playstation bon

Gdje kupiti Playstation bon

Ako vas zanima gdje kupiti PlayStation bon, na pravom ste mjestu. PlayStation 4 potpuno je pomaknuo granice u gejmerskom svijetu. Upravo pojavom ove generacije PlayStationa potpuno su se promijenili pogledi na igrice i igranje istih. PlayStation 4 ponudio je znatan napredak u igranju igrica, a dodatno je omogućio nove načine kako kupiti igricu i kako pohraniti igrice. PlayStation više nije samo igrača konzola koja vrti igrice sa cd-a ili memorijske kartice već ima svoje programsko sučelje i operacijski sustav sa nizom mogućnosti.

Jedna od značajnijih mogućnosti je kupovina igrica i raznih novčića koji se mogu koristiti unutar samih igrica. Naravno sve ove stvari kupuju se za realan novac bilo uplatama direktno sa bankovnog računa ili uplatama putem PlayStation bonova. Gdje kupiti PlayStation bon pitaju se mnogi, od igrača kako bi nadoplatili svoj račun na Play store, do ljudi koji primarno ne igraju igrice, međutim u potrazi su za idealnim PlayStation poklonom.

Na koji način i gdje kupiti Playstation bon

Zbog brojnih opcija gdje kupiti PlayStation bon, razlikujemo drugačije načine kupnje i plaćanja PlayStation bonova. PlayStation bonovi mogu se kupiti u iznosima od 150 i 350 kuna. Dobra stvar je ta što ste bonovi sada mogu kupiti diljem Hrvatske, pa čak i u trgovinama kojima nije primaran gejmerski asortiman. Prva opcija svakako su trgovine specijalizirane za gamere, a bonovi se mogu kupiti u gotovo svim trgovinama mješovite robe pa i na benzinskim postajama. Bez obzira gdje kupovali cijena bonova je svugdje ista, što znači da se PlayStation pobrinuo da bonovi budu pod jednakim uvjetima dostupni svim korisnicima.

Najelegantnija opcija je kupiti PlayStation bon putem Play store-a. Da bi bon kupili putem Play Store morate imati PlayStation sa registrirani računom. Registracija igraćeg računa je vrlo jednostavan, a a jedan od preduvjeta je da morate priložiti bankovnu karticu s kojom ćete obavljati transakcije i kupovinu svih proizvoda na Play store. Ako bon kupujete kao poklon sada je svakako bolja opcija kupiti ga fizički i tako uručiti, te iznenaditi voljenu osobu. Lakše je nabrojati mjesta gdje ne možete kupiti nego li mjesta gdje kupiti PlayStation bon.

Gdje kupiti Playstation bon i što se sve može plaćati bonovima

Broj mjesta i opcija gdje kupiti PlayStation bon logičan je s obzirom na broj aktivnih PlayStation igrača i s obzirom na to za što se sve koriste PlayStation bonovi. Ovim bonovima možete plaćati sve u vezi sa PlayStation platformom, od igrica, dodatne opreme pa sve do novčića u svim igricama koje imaju opciju kupnje unutar same igre.

Danas gotovo sve igrice predviđaju određene kupovine unutar igre, što je sasvim novi koncept kojim tvorci igrica naplaćuju svoj proizvod. Igrice su relativno jeftine, međutim da bi otključavali pojedine stvari unutar igre morate ih plaćati novčićima, koje prethodno kupite pomoću PlayStation bona. Kako je broj aktivnih igrača sve veći, a koncept igrica kakvim smo ga opisali, jasno je da se broj mjesta gdje kupiti PlayStation bon svakodnevno povećava. Vjerujemo kako će se s vremenom povećati broj stvari koje ćemo moći kupovati trošenjem PlayStation bonova, jer su se pokazali kao odlična opcija za kupovina unutar Play store aplikacije.


Tagovi: