Flasteri za mršavljenje

motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna
 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora
Flasteri za mršavljenje

Flasteri za mršavljenje, o flasterima za mršavljenje

Potreba za mršavljenjem se pojavi kod svih nas barem jednom u životu. Ljudi koji se bore s pretilošću ili oni koji teže do 10 kilograma više su često u potrazi na brzim načinom mršavljenja, da li ono postoji? Zdrava prehrana i dobar plan i program vježbanja su najbolji duo za topljenje suvišnih kilograma, no mnogima je ovaj put težak i pun odricanja na koje nisu spremni. Mnoge brze dijete također navode gubitak do čak 7 kilograma tjedno, ali one su bazirane na minimalom unosu potrebitih tvari u naš organizam. Uz sve nabrojano postoje i određene tablete i flasteri za mršavljenje koji tvrde da imaju efekt brzog mršavljenja. Da li flasteri za mršavljenje stvarno djeluju i da li su sigurni za upotrebu? Danas možete pronaći mnoge varijante flastera za mršavljenje. Mnogi proizvođači navedenih flastera tvrde kako sami flasteri sadržavaju određene biljke koje pomažu u pravilnom radu našeg metabolizma. Razni flasteri sadrže razne biljke, zato je od iznimne važnosti čitati sastav. Postavlja se pitanje kako i da li su oni sigurni? Flasteri se nanose na kožu jenom dnevno, a u sebi sadrže biljne sastojke koji u naš organizam ulaze kroz doticaj s kožom i oslobađaju se u narednih 24 sata dok radimo i dok spavamo.

Flasteri za mršavljenje, efikasnost flastera

Moramo navesti kako u većini slučajeva nema dokaza da su flasteri nešto učinkoviti. Malo je zapravo dokaza koji tvrde da su takvi flasteri djelotvorni. U SAD-u su se tako vodile razne polemike na temu flastera za mršavljenje, a mnoge su završile tužbom radi lažnih izjava proizvođača kako su flasteri za mršavljenje nastali prema znanstvenim istraživanjima o gubitku kilograma pomoću određenih biljaka koje nemaju najbolji utjecaj na naš organizam. Navedeni flasteri se danas u Americi tako prodaju kao dodatak prehrani. Važno je naglasiti da različiti flasteri za mršavljenje imaju različite sastojke i sebi, što može dovesti do raznih nuspojava ako se odlučite na probu. Danas u ljekarnama možete pronaći veliki izbor flastera za mršavljenje, no kao što smo naveli njihovo djelovanje je veoma upitno i vjeruje se kako oni zapravo nemaju utjecaj na mršavljenje. Prije kupnje flastera najbolje je savjetovati se s ljekarnikom ili liječnikom vezano za same sastojke koji se nalaze u njemu. Zašto? Studija prije par godina je pokazala kako su u određenim flasterima pronašli sastojke Guarane, biljke koje može povećati broj otkucaja srca i izazvati nenormalne srčane ritmove. Također su pronađeni i tragovi biljke za koju je utvrđeno da uzrokuje ozbiljne zdravstvene rizike poput srčanog ili moždanog udara.

Flasteri za mršavljenje, preporuke za mršavljenje

Bez obzira na to što su danas na tržištu prisutni brojni flasteri za mršavljenje, istraživači i dalje ne znaju sigurno da li su oni učinkoviti ili ne. Za mršavljenje je i dalje najbolja ona stara poznata metoda a to je spoj zdrave prehrane i vježbanja. Ako slijedite dobro napravljen plan i program prehrane i vježbanja imate veće šanse da kvalitetno smršavite nego da slijepo koristite flastere za mršavljenje koji daju u jednu ruku lažnu nadu. Ono što je 100% dokazano je da manjim unosom kalorija mi pomažemo našem tijelu da mršavi. Zdrav gubitak kilograma znači gubiti jedan do dva kilograma tjedno, a za taj rezultat je potrebno jesti oko 500 do 1000 kalorija manje nego inače. Savjete oko dijete uvijek možete upitati svog liječnika. Što se tiče vježbe, preporučuje se umjerena vježba u trajanju od 30 do 45 minuta tri do pet dana u tjednu. Samo u onome slučaju kada vam prehrana i vježbanje ne daje rezultate je poželjno razgovarati s liječnikom da vam preporuči određeni lijek koji može pomoći u procesu mršavljenja, također ga možete tada i pitati kako i da li flasteri za mršavljenje imaju utjecaja.


Tagovi:

motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna
 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora