Ferratum banka kontakt

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako kontaktirati Ferratum banku?

Ferratum banka jedna je od najpoznatijih online banki u Hrvatskoj. Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, Ferratum banka kontakt dostupan je na različite načine.

Možete se obratiti telefonski, putem e-maila ili kontakt obrasca na njihovoj web stranici. Također, imaju i online chat podršku dostupnu 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.Ako vam je hitno potrebna pomoć, najbolje je kontaktirati Ferratum banku telefonski ili putem online chata. Na taj način, možete dobiti brzi odgovor i riješiti svoj problem u najkraćem mogućem roku.

Broj telefona za kontakt s Ferratum bankom dostupan je na njihovoj web stranici.Ako vam nije hitno, možete poslati e-mail ili ispuniti kontakt obrazac na njihovoj web stranici. U tom slučaju, odgovor može potrajati nekoliko dana, ovisno o broju upita koje imaju u određenom trenutku.Važno je napomenuti da je Ferratum banka kontakt dostupan i putem njihovih društvenih mreža.

Možete ih pronaći na Facebooku i Twitteru te im se obratiti putem poruka. Ipak, najbolje je koristiti službene kanale komunikacije kako bi bili sigurni da će vaš upit biti vidljiv i odgovoren u najkraćem mogućem roku.Ukratko, možete dobiti kontakt s Ferratum bankom na različite načine, no preporučljivo je koristiti telefonski poziv ili online chat za brza pitanja. Ostale načine komunikacije možete koristiti za manje hitne upite koji ne zahtijevaju brzi odgovor. Važno je koristiti službene kanale komunikacije kako bi bili sigurni da će vaš upit biti vidljiv i odgovoren u najkraćem mogućem roku.

Različiti načini Ferratum banka kontakta

Ferratum banka kontakt dostupan je na različite načine kako bi vaša komunikacija s bankom bila što jednostavnija i učinkovitija. U ovom odlomku, detaljnije ćemo se osvrnuti na različite načine Ferratum banka kontakta.Jedan od načina da stupite u kontakt s Ferratum bankom je putem telefona. Broj telefona za kontakt možete pronaći na službenoj web stranici banke.

Telefonskim pozivom, možete riješiti većinu problema u vrlo kratkom roku. Ukoliko imate pitanje vezano uz korištenje online bankarstva, transakcije ili neki drugi problem, najbrži i najjednostavniji način jest da nazovete Ferratum banku i riješite problem u kratkom vremenu.Drugi način kontaktiranja Ferratum banke je putem online chata. Online chat dostupan je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što znači da možete dobiti brzi odgovor na sva vaša pitanja u bilo koje vrijeme. Na taj način možete dobiti podršku kada god vam zatreba, bez obzira na to gdje se nalazili ili koje je vrijeme.Moguće rješenje: Ferratum banka nudi i opciju kontakta putem elektroničke pošte kao treći način komunikacije.

Možete poslati e-mail s detaljnim opisom vašeg problema ili pitanja, a odgovor može potrajati nekoliko dana jer će banka trebati vrijeme da obradi vaš upit i pruži vam adekvatan odgovor. Međutim, e-mail je vrlo koristan ako imate pitanje koje nije hitno, a želite detaljan odgovor.Ferratum banka omogućuje kontakt putem web obrasca dostupnog na njihovoj službenoj stranici. U tom slučaju, također možete poslati detaljan opis vašeg problema ili pitanja, a banka će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.Konačno, moguće je stupiti u kontakt s Ferratum bankom i putem različitih društvenih mreža.

Banca ima službene profile na Facebooku i Twitteru, što znači da možete postavljati pitanja ili poslati poruku putem društvenih mreža. Ovo je najbolje rješenje ako imate brzo pitanje ili trebate brzi odgovor.Ukratko, možete stupiti u kontakt s Ferratum bankom na različite načine koji odgovaraju vašim potrebama i željama. Telefonski poziv i online chat su najbolje rješenje za hitna pitanja, dok su e-mail i kontakt obrazac idealni ako imate manje hitno pitanje. Putem društvenih mreža također možete kontaktirati Ferratum banku, no najbolje je koristiti službene kanale komunikacije za brzi i učinkoviti odgovor.

Kako dobiti brzi odgovor od Ferratum banke putem kontakta?

Ferratum banka kontakt nudi brzu i učinkovitu podršku za sve svoje korisnike. Međutim, kako biste dobili brzi odgovor od Ferratum banke, važno je znati nekoliko trikova i savjeta. U ovom odlomku, detaljnije ćemo se osvrnuti na kako dobiti brzi odgovor od Ferratum banke putem kontakta.Prije svega, važno je pripremiti se za kontakt s bankom.

To znači da trebate biti jasni i precizni u opisu vašeg problema ili pitanja. Što bolje opišete svoj problem, to će banka moći brže i točnije riješiti vaš problem.Kada kontaktirate Ferratum banku, pokušajte to učiniti u vrijeme kada nema velike gužve. Na primjer, ako pokušavate kontaktirati banku putem telefona, najbolje je nazvati u ranijim jutarnjim satima ili kasnijim popodnevnim satima kada je manje gužve.

Ako koristite online chat ili društvene mreže, pokušajte to učiniti izvan radnog vremena, jer je tada manje vjerojatno da će biti velike gužve i da ćete dobiti brzi odgovor.Prilikom kontaktiranja Ferratum banke, imajte pri ruci sve potrebne informacije i dokumente koji bi mogli biti potrebni za rješavanje vašeg problema. Na primjer, ako imate problem s transakcijom, pripremite sve potrebne informacije o transakciji, kao što su broj računa, iznos i datum.Kada ste u kontaktu s bankom, budite jasni i koncizni u iznošenju svoga problema ili pitanja. Nemojte se bojati postaviti dodatna pitanja ili tražiti dodatne informacije ako vam nije sve jasno.

Također, budite strpljivi i poštujte radno vrijeme banke.Ako niste dobili zadovoljavajući odgovor od Ferratum banke, ne ustručavajte se pitati za daljnju pomoć ili zatražiti drugo mišljenje. Također, možete se obratiti i njihovom odjelu za pritužbe ili zaštitu korisnika ako smatrate da je vaš problem nepravedno riješen.Ukratko, kako biste dobili brzi odgovor od Ferratum banke, pripremite se dobro za kontakt, izaberite vrijeme kada nema velike gužve, budite jasni i koncizni u iznošenju svoga problema ili pitanja, imajte pri ruci sve potrebne informacije i dokumente, i poštujte radno vrijeme banke. Ako niste zadovoljni odgovorom, ne ustručavajte se pitati za daljnju pomoć ili zatražiti drugo mišljenje.
Tagovi: