Don – djelovanje, nuspojave, cijena, iskustva

Ljepota i zdravlje

Don - djelovanje, nuspojave, cijena, iskustva

Don djelovanje

Don je proizvod koji u svom sastavu ima glukozamin čije djelovanje jest da obnavlja prirodnu strukturu istrošenih i uništenih hrskavica zglobova. Uz to glukozamin sulfat potiče proizvodnju hijaluronske kiseline i proteoglikana u samim zglobovima. Na taj način ovaj lijek utječe na obnavljanje hrskavica koje su propale zbog degenerativnih bolesti, te smanjuje bolove kako obnavlja hrskavicu u zglobovima.

Don proizvod se može nabaviti u obliku tableta ili praha i oboje se koriste oralnim putem. Ovaj proizvod je vrlo učinkovit ne samo za obnavljanje hrskavica, već djeluje i na bolove, te je dobra zamjena za anaboličke lijekove.

Ovaj lijek je potrebno konzumirati barem mjesec dana do mjesec i pol kako bi se osjetili prvi učinci i prvi znakovi oporavka hrskavica. Što u odnosu na period koliko dugi niz godina hrskavica može propadati nije puno za malo strpljenja u prirodnom obnavljanju. Lijek se uzima prije obroka pola sata jer je njegova razgradnja oko 90% u probavnom traktu, pa nakon toga započinje njegovo djelovanje.

Don nuspojave

Nuspojave koje Don proizvod ima je sa sene preporučuje osobama koje boluju od gastritisa jer utječe na sluznicu želuca. Također nuspojave bi mogli osjetiti i osobe koje imaju bolesti bubrega ili nedostatak enzima, ali i osobe koje imaju toleranciju na glukozu. Kao i svako drugo predoziranje, i kod ovog proizvoda se mogu pojaviti nuspojave predoziranja u obliku mučnina, povraćanja, a ponekad će biti potrebno i ispumpavanje želuca kod težih reakcija predoziranja.

Ukoliko koristite Don u prahu moguće su nuspojave kod poremećaja stolice, te povraćanje. No, kod alergičara se mogu pojaviti i alergijske reakcije ukoliko je osoba alergična na neki od sastojka proizvoda, stoga se preporučuje alergičarima da prvo provjere sastojke proizvoda prije upotrebe kako bi izbjegli lakše, ali i teže alergijske reakcije.

Proizvod nije namijenjen trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina zbog nedovoljnog ispitivanja učinka proizvoda na ove skupine, pa proizvođač radije preporučuje da ove skupine ne troše ovaj proizvod.

Don iskustva i cijena

Iskustva korisnika Don proizvoda potvrđuju da ako konzumirate proizvod u prahu terapija će trajati desetak dana dulje, no učinak će biti dugotrajniji, pa terapiju ako koristite prah moguće je ponoviti tek nakon dva mjeseca pauze zbog utjecaja praha na probavni sustav. Korisnici potvrđuju da se ovaj proizvod može kombinirati i sa drugim lijekovima, paracetamolima, glukokortikosteroidima i slično.

Javne recenzije potvrđuju da Don proizvod umanjuje bolove u zglobovima, te povećava njihovu mobilnost. Nakon nekog vremena konzumiranja nestat će i krckanje u zglobovima, a nestat će i simptomi lokalnih upala poput bolova, oteklina i slično. Normalizacija zglobne vrećice je znak da se hrskavica oporavlja i da zglob ima zdravu funkciju, što će mnogi i potvrditi iz svog iskustva.

Proizvod možete nabaviti preko interneta pa prije kupovine provjerite autentičnost web stranice kako ne biste kupili lažan proizvod i time bacali novce, a možda i nabavili štetan proizvod umjesto pravog Dona koji ima pozitivan učinak na oporavljanje hrskavice i zgloba. Cijena je oko 120 kuna (cca oko 16 eura) u slobodnoj prodaji.

Tagovi: