Detralex tablete – djelovanje, nuspojave, cijena, iskustva

Detralex tablete - djelovanje, nuspojave, cijena, iskustva

Detralex tablete

Današnja medicina i farmacija je daleko došla, te sada možete za mnogobrojna zdravstvena stanja i probleme pronaći razna rješenja i lijekove koji vam mogu pomoći da vam ublaži simptome i pruža osjećaj ugode i olakšanja. Za stanja poput kronične venske insuficijencije nogu i simptoma akutne hemoroidalne bolesti, postoje danas lijekovi koji mogu ublažiti vam simptome i olakšati malo životi.

Taj lijek nosi ime Detralex, koji je danas među najpoznatijim lijekovima za liječenje prethodno dva spomenuta zdravstvena stanja. Detralex tablete čini smjesa flavonoida, te vam on pripada u skupini lijekova koji se zovu vazoprotektivni, a to su vam posebni pripravci koji stabiliziraju kapilare i održavaju njegovo normalno zdravlje. Ovaj lijek vam je venotonik, a vazoprotektivni lijek je taj koji povećava tonus stijenke vena i te poboljšava periferni vaskularni otpor. Također, on pomaže kod smanjenja razvoja edema te ujedno vam posjeduje i protuupalne učinke! U nastavku ćemo vam reći više o ovom lijeku, kako djeluje i gdje se može nabaviti.

Detralex tablete djelovanje i nuspojave

Detralex tablete ne biste smjeli uzimati ako imate alergiju na diosmin, hesperidin ili na bilo koji drugi sastojak koji se nalazi u ovome lijeku. Uvijek je dobro da se obratite svom liječniku ili ljekarniku prije nego što krenete uzimati ovaj lijek. Ako imate akutne hemoroidalne simptome, ove tablete vam ne mogu u potpunosti nadomjestiti specifično liječenje drugih analnih smetnji. Liječenje s ovim tabletama može biti jedino biti kratkotrajno. Ukoliko vam simptomi ne nestanu brzo, morate ćete otići do svojeg liječnika na pregled i kako bi vam dao novi plan liječenja vašega stanja.

Ako imate kronične smetnje u venskoj cirkulaciji nogu, liječenje vam je najuspješnije ako uzimate Detralex tablete u kombinaciji s pravilno uravnoteženim načinom života. To znači da ne biste smjeli predugo vremena provesti na suncu, da stoje predugo na nogama i da smanje prekomjernu tjelesnu težinu, te ujedno da duže hodate i da nosite kompresijske čarape ako smatraju da im treba. Ukoliko ste trudni ili dojite dijete, ne biste smjeli uzimati ovaj lijek.

Detralex tablete cijena i iskustva

Kada uzimate Detralex tablete, uvijek je bitno da se pridržavate uputa koje ste dobili od svojeg liječnika i da ne prekoračite doze ili da sami prestanete uzimati lijek bez da ste o tome obavijestili svojeg liječnika. O tome koliko trebate uzimati tableta na dan ovisi o tome koje stanje imate, na primjer ako imate kroničnu vensku insuficijenciju noge tada uglavnom uzimate na dnevnoj bazi dvije tablete, jedna tableta ujutro i jedna tableta navečer. Trajanje liječenja može trajati i do nekoliko mjeseci, a najduže je do 12 mjeseci.

Ako imate akutne hemoroidalne simptome, tada uzimate prva četiri dana po 3 tablete dva puta na dan, znači 3 tablete ujutro i 3 tablete navečer, dok sljedeća tri dana 2 tablete dva puta na dan, znači 2 tablete ujutro i 2 tablete navečer. Doza kojom odražavate je da uzimate 2 tablete po dva puta na dan, ali tu dozu uzimate samo ako vam je to vaš liječnik odobrio. Detralex tablete se uzimaju kroz usta uz čašu vode i to nakon obroka. Ove tablete možete pronaći u svakoj dobroj ljekarni kao i provjerenim web shopovima za kupiti po više nego prihvatljivim cijenama. Mnogi ljudi su uspjeli si poboljšati svoje zdravstveno stanje te vjerujemo da budete mogli i vi!


Tagovi: