Da li je nivea krema dobra za lice

Da li je nivea krema dobra za lice

Nivea krema je mnogima omiljena krema za lice i tijelo

Nivea krema je jedna od onih krema koja je prisutna u većini domaćinstava. Za mnoge, plava Nivea krema nezamjenjiva je hidratantna krema koja može poslužiti za osvježenje lica i tijela. Međutim, ova krema nije dobra samo za brzinska osvježenja, već se može koristiti i na duge načine. Ova krema je odlična za sprječavanje ranog starenja kože. Potrebno ju je namazati prije spavanja na mjesta gdje su se krenule razvijati bore i razliku ćete primijetiti već u par dana.

Isto tako, trudnice navedenu kremu mogu koristiti kada su primijetile razvoj strija. Iako su strije sasvim normalni dio trudnoće radi prilagodbe tijela i rasta, pucanje kože nikada nije lijepo. Kako bi minimalizirali nastanak i daljnji razvoj strija, potrebno je na područja razvoja namazati Niveu. Ono u čemu je navedena krema najbolja je borba protiv suhe kože, neovisno o mjestu nastanka. Ova hidratantna krema svaku kožu će učiniti mekom i glatkom, bez potrebe za skupocjenim kremama.

Nivea krema i primjena na licu

Mnogi koriste plavu Nivea kremu za ruke i suhu kožu, no da li ste znali da je ona idealna i za kožu lica? Ona pruža dubinsku hidrataciju lica i vraća izgubljenu mekoću i vlažnost. Kako? Ako patite od suhog lica, tada je na njega potrebno nanijeti dobar sloj ove kreme, prekriti vlažnom krpom i ostaviti svega pola sata. Nakon što navedeno vrijeme prođe, potrebno je lice dobro umiti i primijetiti ćete kako vam je lice lijepo meko i vlažno. Također je idealna za liječenje te sprječavanje dermatitisa na licu i ostatku tijela.

Njena gusta i hidratizirajuća tekstura ulazi u kožu i pruža potrebno vlaženje uz koje smiruje nadraženu kožu. Iako mnogi primjenjuju Nivea kremu za suhe ruke, važno je znati da ju možete primijeniti bilo gdje na tijelu gdje ste uočili suhoću kože. Neovisno o tome da li imate masnu, osjetljivu ili zrelu kožu, navedena krema će vam pomoći. Isto tako, navedeni proizvođač nudi i široku paletu specijaliziranih krema za lice koje vam mogu pomoći da zadovoljite vaše specifične potrebe. Sve kreme se sastoje od bogatih formula i njegujućih sastojaka koji dolaze iz prirodnog porijekla.

Za što je sve dobra Nivea krema?

Možda ćete se iznenaditi za što vam sve može poslužiti plava Niveina krema. Kao što je navedeno, često se jedino koristi za suhe ruke, no ona se može koristiti i za druge svrhe. Koje? Njenom primjenom možete: Hidratizirati vaše zanoktice koje često pucaju - dovoljno je samo nanijeti manju količinu navedene kreme i nježno umasirati. Za nekoliko minuta primijetit ćete mekanu kožu na kojoj lakše možete rezati i oblikovati zanoktice. Ukloniti pukotina na stopalima - nanesite malu količinu kreme na i okolo pukotina, dobro umasirajte kremu i obujte čarape. Ujutro nakon primijetit ćete kako su pukotine manje i kako je koža mekana i njegovana.

Spriječiti bore oko očiju - često mnoge žene koriste razne preparate za bore oko očiju. Navedena krema može se jednostavno umasirati na bore. U samo nekoliko primjena primijetiti ćete kako se bore radi dubinske hidratacije smanjuju. Hidratizirati usne - ukoliko pri ruci nemate Labello ili drugi proizvod za hidrataciju usana, tada na njih slobodno možete staviti Nivea kremu. Spriječiti plikove - izgorjeli ste na suncu i ne znate kako tretirati nadraženu kožu? Stavite sloj Nivea kreme kako bi spriječili pojavu plikova i crvenila.


Tagovi: