Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Crvenilo lica i žarenje – uzrok i liječenje

Ljepota i zdravlje

Crvenilo lica i žarenje - uzrok i liječenje

Crvenilo lica – uzroci

Crvenilo lica se može pojaviti kao simptom koji ukazuje na neku određenu bolesti. Bitno je održavati njegu lica jer je ona svakodnevno izložena raznim elementima, poput sunca, vjetra i vode. Žene više paze na njegu kože nego muškarci, stoga je bitno, ukoliko to ne radite implementirati rutinu čišćenja, pilinga i njege kože kako bi bila zdrava i lijepa. Česte pojave koje mogu uzrokovati kod ljudi crvenilo lica su rosacea, a to je kožna bolest koje se može periodično pojavljivati i potom bi nestalo, a često pogađa žene srednje dobi, kontaktni ili alergijski dermatitis je sljedeći na listi i on nastaje zbog pretjeranog odgovara imunološkog sustava na bilo koji oblik podražaja, autoimune bolesti se pojavljuju kada imunološki sistem ne radi u našu korist te napada svoje vlastite stanice i organe koji su inače posve zdrave, i zadnje na listi uzročnika crvene kože su hormonalni poremećaji poput menopauze, perimenopauze, hormonske bolesti i zloupotreba hormona.

Crvenilo lica – simptomi

Simptomi koji se pojavljuju za crvenilo lica može malo varirati ovisno o tome koji je točan uzročnik u vašem slučaju. Naime, ako vam je uzrok crvenila kože rosacea, kod nje je jako karakteristično to što se crvenilo lica fokusira samo na sredini lica gdje je najviše crveno i ujedno se mogu vidjeti male krvne žile, te periodično dolazi i odlazi. Kod alergijskog ili kontaktnog dermatitisa se nasumce pojavljuje, i to najčešće tamo gdje vam je koža lica bila izložena prašini, alergenu iz zraka ili nakon dodira kontaktnog dermatitisa. Kod autoimune bolesti simptomi koji ukazuju na ovo stanje su vam eritem ili crvenilo na području lica, Sjogrenov sindrom, sistematski eritematozni lupus i slično. Kod hormonalnih poremećaja poput menopauze, hormonskih bolesti druge hormonalne promjene se često može dogoditi pojava akni, crvenila i drugih promjena na licu. Crvenilo kože na licu može biti neugodna pojava, ali se zato može tretirati kroz sljedeće metode koje slijede u nastavku članka.

Crvenilo lica – liječenje

Kako biste riješili problem s crvenilo lica, trebate napraviti ozbiljne promjene na sebi i koristiti određene preparate, te usvojiti neku rutinu što se tiče njege kože i opće higijene. Ponajprije, vodite brigu o koži i krenite s korištenjem osnovnih proizvoda poput sredstva za čišćenje lica, piling kože, korištenje tonika za lice i nanašanje kreme za lice. Birajte proizvode koje odgovaraju vašem tipu kože za najbolji rezultat. Sljedeće, čuvajte kožu od sunca na način da koristite kremu s SPF faktorom od minimalno 30. Popravite svoju prehranu jer kako se kaže sve što stavljate na sebe i u sebe se pokazuje na koži, stoga pazite na to da dobivate sve potrebne nutrijente u vašoj svakodnevnoj prehrani i pijte dovoljno vode. Kada se pojavili crvenilo lica, možete ga tretirati na način da stavite masku od krastavaca koje ste izvadili iz hladnjaka i narezali ih na tanke komade, stavite manuka med ili obloge od čaja poput mente, kamilice ili zelenog čaja, illi možete primijeniti prehranu protiv crvenila gdje jedete posebne namirnice koje rashlađuju tijelo poput krastavaca, špinata, dinje, breskve, jabuke, celera i slično.

Tagovi:

Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu