Bungee jumping maslenica

Bungee jumping maslenica

Bungee jumping Maslenica

Bungee jumping Maslenica samo je jedna u nizu adrenalinskih atrakcija koje možete pronaći na našoj obali. Zaljubljenici u adrenalinske sportove i atrakcije postaju zasebna kategorija turističkih gostiju, pa se i ponuda adrenalinskog sadržaja povećava iz godine u godinu. Adrenalinske atrakcije zanimljive su i u pogledu društvenih mreža, gdje svi želimo pokazati nešto zanimljivo i drugačije. Sve adrenalinske atrakcije i sportovi podrazumijevaju dozu hrabrosti i ludosti, a jedna od najizazovnijih atrakcija je bungee jumping Maslenica. Kao što sam naziv sugerira, ovaj bungee jumping nalazi se na mostu Maslenica, kojim se prelazi Karinsko more na putu prema Zadru. Tvrtka Izazov-tours d. o. o. bungee jumping skokove sa Masleničkog mosta organizira od 2006. godine, a osim toga u ponudi ima organizaciju izleta, momačkih i djevojačkih večeri, te ostale vrste skupnih druženja. U blizini bungee jumpinga sa Maslenice nalazi se kanjon Zrmanje na kojoj se organizira rafting, pa se u jednom danu mogu spojiti dvije adrenalinske zabave.

Koliko košta bungee jumping Maslenica

Bungee jumping Maslenica odvija se na mostu Maslenica i to sa visine od 56 metara. To je trenutno najveća visina s koje se odvijaju bungee jumping skokovi u Hrvatskoj. Bungee jumping skokovi mogu se izvesti na još dvije lokacije i to na Šibenskom mostu sa visine od 40 metara i na Zrću. Na Zrću se specifično skače s krana visine 41 metar. Radno vrijeme bungee jumping Maslenica je svakog dana od 14 sati. Skakati je moguće i u ranijim terminima, međutim uz prethodni dogovor sa organizatorom bungee jumping skokova. Cijena bungee jumping skoka je 500 kuna, a kao dodatnu opciju imate mogućnost snimanja skoka po cijeni od 160 kuna. Cijena je pristupačna, posebno ako uzmemo u obzir da ćete na bungee jumping skok vjerojatno otići jednom u životu, a osjećaj koji je prisutan nakon skoka teško je i opisati. Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati organizatora, putem e-mail adrese info@izazov-tours. hr ili nazvati na broj +385 98 532 253.

Savjeti vezani za bungee jumping Maslenica

Bungee jumping Maslenica i svi slični skokovi potiču snažnu adrenalinsku reakciju i odličan osjećaj, a iako se izvodi u kontroliranim uvjetima potreban je dodatan oprez i maksimalna koncentracija. Uže i pojas koji se koriste kod ovakvih skokova posebno su dizajnirani i nadasve sigurni. Dodatno je potrebno proći kratku edukaciju prije samog skoka. Tu će vam ljubazno osoblje tima koji organizira bungee jumping Maslenica objasniti sve potrebno kako bi skok bio siguran, te kako se ponašati prije i nakon skoka. Također, prije skoka potpisuje se izjava o skoku na vlastitu odgovornost. Logično, možemo zaključiti kako minimalni rizik unatoč svemu postoji, pa se svakako pridržavajte svih uputa danih od strane organizatora skoka. Zanimljiva je i povijest bungee jumping skokova. Navodno potječu sa otoka Pantecost u Južnom Pacifiku, gdje je domorodac svoju hrabrost morao dokazati skokom sa tornja visine 28 metara. Pri skoku, domorodac je bio vezan lijanom. Ovaj običaj smatra se pretečom bungee jumping skokova.


Tagovi: