Bio bronz gdje kupiti

Bio bronz gdje kupiti

Što je Bio Bronz?

Svatko od nas želi za vrijeme ljetnih dana ostvariti lijepu, brončanu put. No, neke osobe brzo pokupe boju, dok drugima treba puno više truda i uloženog vremena kako bi ostvarili ikakvu put. Danas na tržištu možete pronaći razne proizvode koji obećavaju čuda i čudesa, kako unutar par dana možete ostvariti brončanu put. No, često takvi proizvodi sadrže sastojke koji nisu nimalo dobri za Vašu kožu. Zbog toga je veoma bitno obraćati pažnju na popis sastojaka, jer sve što stavljate na svoju kožu se upija i ulazi u Vaš organizam. Zasigurno ne želite nikakve kemikalije i druge toksične stvari u sebi? Zato možete sada na tržištu pronaći Bio Bronz, prirodni balzam za brzo tamnjenje kože s kojim možete već i za tjedan dana ostvariti zavidnu brončanu put! Bio Bronz sadrži samo birane, prirodne sastojke, te možete biti siguran kako se u ovom proizvodu ne nalaze alkohol, petrolej i druge stvari koje isušuju i začepljuju pore.

Što sadrži Bio Bronz?

Bio Bronz pruža neusporedivu formulaciju koja ga izdvaja kao jedinstven proizvod. Ključna razlika između ovog proizvoda i ostalih preparata za ubrzano tamnjenja što ne sadrži petrolej niti alkohol, a ujedno se ne testira na životinja. Proizvodi koji sadrže u sebi petrolej su vrlo štetni za kožu pod sunčevim zračenjem. Umjesto petroleja, ovaj prirodni balzam za brzo tamnjenje sadrži pčelinji vosak koji ne začepljuje pore, već i osigurava zaštitu i hidrataciju vaše kože. Osim toga, Bio Bronz ne ne sadrži alkohol, supstancu koju većina proizvoda za postizanje bronzanog tena koristi. Kontraproduktivno je koristiti alkohol u proizvodima za tamnjenje jer dodatno isušuje kožu koja je već izložena oštećenjima od sunca. Stoga ovaj balzam omogućuje postizanje prekrasne puti bez rizika od isušivanja kože. Ono što izdvaja balzam od drugih je zbog toga što sadrži morske alge Dunaliella Salina, a to je rijetka i skupa alga s bogatim izvorom beta-karotena, ključne komponente za poticanje prirodnog tamnjenja. Oni koriste najkvalitetniji izvor ovog sastojka iz prirode, što rezultira u postizanje privlačne boje kože koja traje.

Gdje možete kupiti Bio Bronz?

Bio Bronz balzam za brzo tamnjenje se može veoma lako naručiti preko njihove web stranice, te ukoliko kupite dva balzma, možete ostvariti popust i besplatnu dostavu. Balzam sadrži prirodna ulja koja u sebi sadrže svoj zaštitni faktor s vrijednostima ispod 10. No, sam taj faktor nije dovoljan kada smo izloženi dugotrajnom sunčevom zračenju i UV svjetlu. Iz tog razloga je bitno izbjegavati sunčanje u vremenskom rasponu od 11: 00 do 16: 00 sati, kada je UV zračenje sunca najjače i najintenzivnije. No, uz ovaj balzam možete čak i u tjedan dana ostvariti predivnu boju bez oštećenja kože od UV zračenja. Pošto ubrzava tamnjenje, ne morate provesti puno vremena na suncu kako biste dobili brončanu put. Bio Bronz omogućuje brže i 100% prirodno postizanje brončane boje kože bez oštećenja kože od prejakog sunca i toksičnih UV zračenja. Sada i Vi možete uživati u učinkovitom sunčanju, dok istovremeno sačuvati svoje zdravlje kože.


Tagovi: