Astrologija

Astro

Astrologija

Astrologija, zvjezdana prognoza vašeg života

Trenutak ljudskog rođenja astrološki obilježava raspored zvijezda i planeta u trenu samog rođenja i taj zvjezdani potpis prati i predodređuje sve važnije trenutke u ljudskom životu, kako one sretne i lijepe, tako i one dramatične i nesretne. Astrologija, zvjezdana prognoza vašeg života vam može pomoći da na najbolji način iskoristite pozitivne faze svog života i maksimalno se pripremite za one teške faze kojih ima u svačijem životu.

O snazi planetarnih utjecaja na život na zemlji, pa i na čovjekov život se najbolje vidi kroz utjecaje sunca (toplina i svjetlost o kojima ovisi cjelokupan živi svijet) i mjeseca (plima i oseka), ali i utjecaj ostalih planeta, naročito venere, marsa, merkura jednako utječu i na prirodu i na čovjeka. Astrologija se najčešće dijeli (uvjetno) na ljubavnu, poslovnu, astropsihologiju i astromedicinu, a horoskopi se izrađuju kao dnevni, tjedni, mjesečni, godišnji ili horoskopi za duža vremenska razdoblja. Osobne astrološke prognoze vam izračunavaju najbolji hrvatski astrolozi na temelju vašeg datuma rođenja.

Astrologija, vaša natalna karta je najtočniji osobni horoskop

Vaš rođendanski horoskop je vaša natalna karta koju vam astrolozi izrađuju na temelju datuma rođenja, sata i mjesta rođenja, to su tri bitna podatka da bi dobili preciznu i točnu astrološku prognozu vašeg života. Astrologija, vaša natalna karta je najtočniji osobni horoskop i predstavlja, bukvalno, vašu biografiju koju tek trebate odživjeti, a kroz koju vas vodi vaš astrolog.

Vaša natalna karta priča o sretnim i nesretnim fazama vašeg života, o vašim ljubavima, zdravlju, karijeri, obiteljskim i prijateljskim odnosima, vašim talentima i sposobnostima, informira vas što i kada je dobro za vas i upozorava vas na opasnosti i prepreke na vašem životnom putu. Astrologija je primijenjeno astronomsko i ezoterijsko znanje koje pomaže čovjeku u svakodnevnom životu na mnogo načina. Ako donosite neke važne životne odluke, vaš astrolog će provjeriti je li sada pravo vrijeme za to. Astrolog će vam izračunati najpovoljnije vrijeme za vjenčanje, provjerit će vašu partnersku kompatibilnost i dati prognozu vašeg braka.

Astrologija, vaš savjetnik u svim važnim životnim trenucima

Ako se spremate pokrenuti svoj posao, jako je važno da to učinite u za vas povoljnom astrološkom razdoblju. Ako prodajete ili kupujete kuću ili stan, astrolog će precizno izračunati kada je to najvjerojatnije i najbolje za vas i kada bi to trebali napraviti. Astrologija, vaš savjetnik u svim važnim životnim trenucima, ako vas brine zdravlje, ako želite promijeniti posao, ako tražite novu ljubav, ako se želite pomiriti s bivšim, ako želite otići u inozemstvo, ako želite dobiti dijete, u svim situacijama koje vas brinu, vaš astrolog je tu za vas.

Bojite se deložacije, želite bolje razumjeti nesretnu situaciju koja vas je snašla, doživjeli ste dramatične i bolne gubitke u svom životu i pitate se zašto se to baš vama dogodilo. Vaš astrolog zna, pitajte ga. Astrologija informira, savjetuje, upozorava i može točno izračunati kada ćete i vi ugledati svjetlo na kraju tunela, kada je kraj vašim mukama i nevoljama, kada će biti bolje.

Tagovi: