Akne kako ih se riješiti

Nonacne - pomoć kod akni

Za lijepo lice i obnovljenu kožu
  • Učinkovito potpomaže koži sklonoj svim vrstama akni
  • Ima protuupalna i antibakterijska svojstva
  • djeluje na izvor problema
  • Pomaže eliminirati mrlje, mitesere, papule, pustule i crvenilo
  • Sadrži savršeno usklađene i jedinstvene sastojke koji se koriste u prirodnim metodama liječenja akni
Akne kako ih se riješiti

Nonacne - pomoć kod akni

Za lijepo lice i obnovljenu kožu
  • Učinkovito potpomaže koži sklonoj svim vrstama akni
  • Ima protuupalna i antibakterijska svojstva
  • djeluje na izvor problema
  • Pomaže eliminirati mrlje, mitesere, papule, pustule i crvenilo
  • Sadrži savršeno usklađene i jedinstvene sastojke koji se koriste u prirodnim metodama liječenja akni

Upomoć, gnojni prištići, akne kako ih se riješiti

Djevojčice, djevojke i žene su svakako osjetljivije na pojavu bubuljica jer im to nagrđuje ljepotu, otežava šminkanje i kvari opći estetski dojam o njima. Kada se pojave bubuljice, makar i samo jedna, one bukvalno vrište, upomoć, gnojni prištići, akne kako ih se riješiti, pa bi prvo trebale saznati što su ti gnojni prištići i kako nastaju. Mogu nastati zbog loše održavane higijene kože zbog bakterija, gljivica, genetike, hormonske neravnoteže, uraslih i upaljenih dlačica ili loše odabrane kozmetike.

Akne kako ih se riješiti, za početak promijenite kozmetičke preparate koje koristite, barem mjesec dana koristite neutralne ili medicinske kreme. Urasle dlačice će otkriti svaki kozmetičar, ali provjerite kod endokrinologa razinu muških hormona ako vam se pojačava dlakavost po koži. Ako mislite da je vaša sklonost bubuljicama nasljedna, morat ćete napraviti neke pretrage koje mogu potvrditi genetsko porijeklo sklonosti bubuljicama. I neka hrana može biti uzrok bubuljičavosti, pratite malo reakcije na određene namirnice i eliminirajte one koje nisu dobre za vaše tijelo.

I muškarci dobivaju prištiće, akne kako ih se riješiti

Iako su žene osjetljivije na pojavu prištića, nisu ni muškarci nisu pošteđeni, a uzroci bubuljičavosti mogu biti slični, ali i ponešto različiti. I muškarci dobivaju prištiće, akne kako ih se riješiti, muškarci su najčešće pogođeni aknama u pubertetu i to može biti ekstremna bubuljičavost. S biološkim sazrijevanjem se uspostavlja hormonalna ravnoteža i one nestaju. Nastanak prištića u kasnijoj dobi može izazvan nečistim priborom za brijanje, lošim sredstvima za njegu kože, genetikom i nasljednim faktorima.

Muškarci često rade prljavije poslove od žena, često su izloženi prašini i ostalim nečistoćama, pojačano se znoje, a kombinacija znoja i nečistoća je čest uzrok upalnih prištića, pa i pravih čireva. Muškarci su i dlakaviji, pa slučaj uraslih dlaka može biti češći nego kod žena, iako urasle dlake mogu nastati kao posljedica lošeg brijanja. Akne kako ih se riješiti je dakle problem koji muči oba spola, a ekstremne slučajeve uvijek trebaju pregledati dermatolog i endokrinolog i prepisati adekvatnu terapiju.

Akne kako ih se riješiti na prirodan način prirodnim pripravcima

Ako neke namirnice mogu prouzročiti pojavu prištića, dobra vijest je da ih neke druge namirnice mogu liječiti. Akne kako ih se riješiti na prirodan način prirodnim pripravcima, naravno higijena i njega kože su na prvom mjestu, izbjegavajte teške, guste kreme koje zatvaraju pore na koži koje se onda lako upale. Zdrava i redovita prehrana na drugom mjestu, a pomažu i nepušenje i izbjegavanje alkohola i gaziranih pića. Parenje lica nad posudom vrele vode otvara pore i čisti ih.

Akne kako ih se riješiti, prerezan češnjak na bubuljici ne miriši ugodno, ali smanjuje upalu. Maska od meda i cimeta na licu za sam desetak minuta čuda čini, pasta od narančine kore ili tonik, također pomažu. Razblaženi jabučni ocat uklanja s lica nečistoće i ostatke šminke i vitaminski hrani kožu. Topli, vlažni oblozi na licu također otvaraju pore na koži. Aplicirajte antibiotsku kremu samo na prištić, samo ako znate da je upala bakterijska.


Tagovi: