Kako postati bogat

Kako postati bogat

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:02
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako postati bogat u modernom svijetu?

Naša ambicija da postanemo materijalno bogati je stara koliko i mi sami. Ili nešto manje - priča zapravo započinje kada smo prešli na sjedilački način života jer tada se filtriraju prve prave hijerarhije u društvu, a postati bogat i uspeti se po toj hijerarhiji često se kosi jedno s drugim. Kako postati bogat danas? Danas nas u svijetu ima jako puno previše i nije tako lako postati bogat kad je konkurencija na sve strane.

Neki se odlučuju započeti svoj posao - u tom poslu imaju tonu konkurencije, dok su prije 200 godina ljudi imali u principu tek 10% konkurencije koju imaju danas. Sve to utječe na nas i jasno je svakome da je danas teško uspjeti, no postavlja se pitanje što znači biti bogat? Kako postati bogat do te razine koja je nama zadovoljavajuća? Upravo zato ovaj članak ne govori samo o tome što biste trebali raditi da biste bili bogati već što je zapravo pravo bogatstvo i što je bogatstvo u 21. stoljeću.

Kako postati bogat? Definirajte svoje ciljeve.

Ukoliko je Vaša ambicija da postanete najbolji znanstvenik ili bankar koji će moći dovoljno priskrbiti za svoj život, stvar je vrlo slična. U početku trebate definirati svoje ciljeve: ne samo one krajnje, već i ciljeve za iduću godinu, idućih 5 i idućih 10 godina. Kako postati bogat ticat će se jako puno Vašeg planiranja vremena koje imate. Ukoliko živite iz dana u dan bit će teško to pretvorit u neki životni plan koji na kraju ima za Vas veliku materijalnu nagradu. Ukoliko je Vaš cilj da postanete vlasnik nekretnine, morate u startu znati da to zahtijeva da si osigurate dobar posao s dobrom plaćom.

Kako ćete to napraviti? Mogućnosti su beskrajne! Možda ćete posezati za nekim lukrativnijim zanatima, no morate znati da ukoliko nešto radite dobro, ali nije lukrativno - tu ćete moći steći bolje bogatstvo nego raditi posao koji Vas nimalo ne ispunjava. Kako postati bogat isto se tako temelji na odabiru posla kojeg želimo raditi. Ako radimo nešto s velikim žarom, naša šansa za uspjehom raste!

Kako postati bogat? Jednostavan trik za postizanje ciljeva.

Postoji jedan dobar trik koji će Vam pomoći da postanete ono što želite. Napravite listu u kojoj ćete popisati sve svoje želje odnosno sve što želite u životu biti. Ta lista izgledati ovako: vlasnik tvrtke, uspješan biznismen, kvalitetan otac, dobar prijatelj. Nakon toga s druge strane popišite sve što mislite da radi jedan dobar vlasnik tvrtke ili uspješan biznismen itd.

To bi moglo izgledati ovako: vlasnik tvrtke uvijek je najbolji primjer ostalima u firmi, radi sve na vrijeme, dolazi prvi, odlazi zadnji, pronalazi rješenja. Od idućeg dana ponašajte se u skladu s tim karakteristikama: budite svugdje na vrijeme, budite primjer, pronađite rješenja. Glumite osobu kojom želite postati i jednog dana će to postati i stvarnost - vjerojatno puno ranije nego što i sami mislite. Kako postati bogat je pitanje koje ima mnoštvo odgovora, no bitno je znati da ne možemo postati bogati ako ne znamo čemu stremimo. Definirajte što želite, a zatim to ludo gonite! Kako postati bogat? Impresionirajte sami sebe jer mogućnosti su nebrojive!


Tagovi: