Kako instalirati google na huawei

Kako instalirati google na huawei

Kako instalirati Google na Huawei

Najznačajnije pitanje svih korisnika Huawei smart uređaja je kako instalirati Google na Huawei uređaj i kako koristiti Google aplikacije. Ovaj problem se pojavio na novim modelima Huawei smart uređaja, kao posljedica zategnutih odnosa Amerike i Kine. Možemo reći kako se politička situacija između Amerike i Kine preslikala na odnose ova dva tehnološka giganta, Huawei i Google.

Google je kompatibilan sa gotovo svim smart uređajima, posebno mobilnim uređajima. Nažalost, zbog napetih odnosa među zemljama, a i zbog želje Huawei kompanije da svojim kupcima ponudi svoja programska rješenja, operacijski sustav na Huawei smart mobilnim uređajima onemogućava direktnu instalaciju Google servisa. Ipak, napredak tehnologije i sve veći broj ljudi koji razumiju novu tehnologiju i operacijske sustave, dovelo je do razvoja mnogih programa koji spajaju za sada nespojive Huawei uređaje i Google aplikacije. Najjednostavniji način kako instalirati Google na Huawei je korištenjem trećih aplikacija, koje na neki način otključavaju blokadu i omogućavaju instaliranje Google programa na Huawei.

Kako instalirati Google na Huawei pomoću trećih aplikacija

Postoji nekoliko načina kako instalirati Google na Huawei koristeći usluge trećih aplikacija koje se mogu preuzeti sa interneta. Ove aplikacije razvili su tehnološki entuzijasti i zaljubljenici, pa su aplikacije besplatne. Zanimljivost je kako je trenutno najbolju aplikaciju za instalaciju Google aplikacija na Huawei uređaje, razvio hrvatski developer. Odabrali njegovu aplikaciju ili neku drugu, instalacija je veoma jednostavna. Prva stvar koju morate napraviti je preuzeti aplikaciju sa interneta te ju instalirati na svoj Huawei uređaj. Kada ju instalirate, sve što će biti potrebno je jednim klikom unutar aplikacije instalirati Google programe.

GSpace ili Googlefier su jedne od najboljih aplikacija pomoću kojih možete instalirati Google na Huawei. Detaljnije upute kako instalirati Google na Huawei pomoću posrednih aplikacija možete pronaći na internet stranici gdje preuzimate aplikacije ili na raznim web stranicama za pregledavanje video materijala. Trenutno je ovo jedina mogućnost kako bi mogli koristiti fantastične Google aplikacije na Huawei uređajima, bilo da se radi o mobilnim uređajima ili tablet uređajima.

Kako instalirati Google na Huawei - alternativa

Nažalost, trenutno nemamo previše opcija kako instalirati Google na Huawei i ne vidi se kraj hladnih odnosa ova dva tehnološka diva. Dok se ne dogovore oko toga kada i kako uskladiti svoje proizvode, korisnici će imati postojeće probleme sa instaliranjem Google aplikacija na Huawei uređaje. Ako ste veliki fan Huawei uređaja, a jednako tako i Google aplikacija, kao mogućnost imate i kupnju starijih modela Huawei uređaja koje nije zahvatila novonastala situacija oko kompatibilnosti Huawei i Google-a. Ako baš želite novi Huawei uređaj, tada ćete Google aplikacije moći koristiti isključivo prethodnim instaliranje GSpace ili Googlefier aplikacija.

U protivnom, morat ćete pričekati neka bolja vremena i bolje odnose između Huawei i Google, a za to vrijeme odabrati što vam je važnije. Ili odabrati Google pa kupiti uređaje sa kojima je kompatibilan ili kupiti Huawei uređaj i koristiti njegove aplikacije, koje su jednako kvalitetne kao i Google. Treba reći i to kako se način kako instalirati Google na Huawei konstantno mijenja iz jednostavnog razloga jer na tržište izlaze novije verzije Google i Huawei operacijskih sustava, na kojima ne funkcioniraju postojeće posredne aplikacije. Kada dođe do takve situacije, treba pričekati da developeri razviju nove aplikacije poput Googlefier ili GSpace.


Tagovi: