Kako se ljubiti s jezikom

Kako se ljubiti s jezikom

Od poljupca do kako se ljubiti s jezikom

Svatko od nas se zapitao kako podići ljubljenje na novu razinu? Ljubljenje je jedna od onih stvari koja zahtijeva praksu i određenu dozu samouvjerenosti, što se više ljubimo to postajemo sve bolji. Ljubljenje je veoma jednostavno, prislonimo svoje usne na usne partnera i međusobno se igrate istraživanja. Kako podići ljubljenje na neku višu razinu? Ljubljenje s jezikom! U mladim danima mnogi od nas su se pitali kako se ljubiti s jezikom i što točno moramo raditi s njim prilikom ljubljenja?

Ljubljenje s jezikom ili francuski poljubac je pomalo nespretna stvar kada nas uhvati nespremne. Zašto? U ustima odjednom osjetimo jezik partnera koji se može kretati u krug ili razne smjerove i ne znamo da li bi trebali vratiti istom mjerom ili ne. Ljubljenje s jezikom može biti iznimno senzualno i sexy, no isto tako loše izvedeno može biti i odvratan i slinav poljubac. Bitno je znati kako se ljubiti s jezikom ako želite začiniti intimni život.

Tehnike kako se ljubiti s jezikom

Uvijek jedna strana krene s iniciranjem francuskog poljupca. Kako znati da je vaš partner spreman na ljubljenje s jezikom? Najjednostavniji način je da prilikom normalnog ljubljenja s svojim jezikom blago dotaknete partnerove usne, ako se usta vašeg partnera blago otvore to je znak da možete pomalo krenuti sa jezikom. Imajte na umu da ne vole svi navedeni način ljubljenja.

Kada eventualno vaš partner pristane na ljubljenje s jezikom, morate to izvesti na poseban način. Kako se ljubiti s jezikom? Prvi korak je naravno blago uvesti svoj jezik u usta partnera, pronađite njegov jezik i blagim kružnim pokretima krenite razmjenjivati poljubac. Ljubljenje se mora odvijati polako i senzualno. Kako se ljubiti s jezikom nije tehnika koja je rezervirana samo na ljubljenje.

Probajte jezikom istraživati tijelo svojeg partera, mnogi tako istražuju ušnu resicu pomoću jezika, kao i vrat. Jezikom također možete i zavesti svog partnera. Kako? Prođite jezikom po svojim usnama kao znak da ga želite. Jezik možemo opisati kao dosta senzualan "alat" unutar četiri zida pomoću kojeg možemo istraživati i uživati u svome partneru.

Kako se ljubiti s jezikom i uspostaviti intimu?

Ljubljenje jezikom ili francuski poljubac se oduvijek povezivao s intimom između dvoje ljudi. Navedeni poljubac najčešće vodi do intimnih druženja u spavaćoj, i upravo tako se većina nas naučila ljubiti s jezikom. Kako se ljubiti s jezikom ne zahtijeva posebno znanje, ali kao i u svemu potrebna je redovita praksa kako bi se usavršilo.

Vježbati ljubljenje jezikom možete i na sasvim banalan način, primjerice povucite partnera k sebi i krenite prakticirati, neka se ono pretvori u zezanciju i uživanje. Koliko će ljubljenje jezikom biti intimno ljubljenje ovisi samo o vama. Za početak samo zapamtite ključne osnove kako se ljubiti jezikom, ljubite se sporo i senzualno s kružnim pokretima jezika.

Tijekom ljubljenja s jezikom nemojte zaboraviti na malene pauze radi sline koja se nakuplja u ustima vas i vašeg partnera. Francuski poljubac je svakako najintimniji poljubac i kao što smo naveli on je često indikator za intimniji provod između četiri zida. Kako se ljubiti s jezikom je tehnika koja se usavršava prakticiranjem, u praksi ovakav način ljubljenja može biti zabavan, intiman ili neugodan.


Tagovi: