Neki dućani radit će i sutra na praznik rada. Provjerite njihovo radno vrijeme.

Aktualno

Neki dućani radit će i sutra na praznik rada. Provjerite njihovo radno vrijeme.

U sklopu obilaska radnog vremena trgovina za Međunarodni praznik rada 1. svibnja 2023., provjerili smo radno vrijeme nekoliko trgovačkih lanaca i shopping centara u Hrvatskoj. Prema informacijama koje smo prikupili, na stranicama Konzuma piše sljedeće: Dragi kupci, isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer će naše prodavaonice 1.5.2023. raditi prema posebnom radnom vremenu. Radno vrijeme vaše najbliže Konzum prodavaonice dana 1.5.2023., ponedjeljak, pogledajte ovdje. Usluga dostave i Drive in-a u ponedjeljak, 1.5.2023. neće raditi, ali svoju košaricu možete pripremite za prvi sljedeći termin već u utorak, 2.5.2023.’

Lidl će zatvoriti sve svoje trgovine do 14 sati tog dana, dok će Spar i Interspar većinom raditi skraćeno do 14 sati, ovisno o lokaciji što možete provjeriti ovdje.

Kaufland će raditi prema nedjeljnom radnom vremenu, a njihove poslovnice i radno vrijeme možete provjeriti ovdje

KTC će biti zatvoren.

Plodine će raditi prema nedjeljnom radnom vremenu, osim njihove trgovine u Rijeci koja će biti zatvorena. Studenac će raditi po redovnom radnom vremenu, a Tommy će raditi prema prilagođenom radnom vremenu što možete provjeriti ovdje.

Müller će raditi prema rasporedu koji ovisi o lokaciji, a Bipa će raditi po prilagođenom radnom vremenu. Provjerite ovdje radno vrijeme Mullera ovisno o lokaciji.

DM će zatvoriti većinu svojih trgovina, osim onih koje rade u sklopu trgovačkih centara koji će biti otvoreni, a te trgovine možete provjeriti ovdje.

Bauhaus i Pevex će biti zatvoreni na Praznik rada, dok će Ikea biti otvorena kao i svaki drugi radni dan.

Što se tiče shopping centara, City Centar One će raditi prema redovnom radnom vremenu, osim poslovnica Fine i Hrvatske pošte. Arena Centar u Zagrebu također će raditi prema redovnom radnom vremenu, s izuzetkom javnog bilježnika, Fine, pošte i PBZ-a. Sve informacije vezane za Arena Centar pročitajte ovdje.

Avenue Mall će biti otvoren za kupce, osim nekih trgovina koje neće raditi tog dana. Provjerite ovdje popis trgovina i njihovo radno vrijeme.

Tagovi: