Kako funkcionira aircash

Financije

Kako funkcionira aircash

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 05.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako funkcionira aircash i što je to

Mnogi od vas su do sad zasigurno čuli za aircash no ako niste bili u prilici isprobati ga zasigurno se pitate što je to zapravo i kako funkcionira aircash? Aircash je inovativna financijska aplikacija koja može poslužiti za sve od plaćanja režija ili parkinga pa sve do podizanja gotovine na bankomatu ili kiosku.

Ovaj financijski alat izvrsna je opcija za sve koji traže jednostavan način za upravljanje svojim financijama i potrošnjom. Ono što je izvrsno u cijeloj situaciji je da aircash nije proizvod neke banke, a za korištenje aplikacije ne morate imati bankovnu karticu ili račun. Registracija i korištenje aplikacije sasvim su besplatni, a ovaj moderan tip plaćanja možete koristiti u cijelom svijetu uz minimalne naknade. Korisnici koji su saznali kako funkcionira aircash oduševili su se koliko je aplikacija jednostavna i intuitivna za korištenje. Radi se o provjereno sigurnoj opciji za sve vaše financijske potrebe, bilo da se radi o plaćanju ili slanju novaca.

Kako funkcionira aircash i koje su prednosti

Način na koji baratamo svojim novčanim sredstvima bitno se promijenio kroz zadnjih desetak godina. Plaćanje u gotovini dugo je bila norma za maltene sve situacije no beskontaktno i digitalno plaćanje sve više prednjači kao najpraktičnija opcija za sve potrebe plaćanja. Kako funkcionira aircash odgovor je na lakši i jednostavniji način plaćanja koji vam uvelike može olakšati svakodnevni život. Sve što vam treba za aircash je instalacija aplikacije na mobitel i registracija korisničinog profila. Tada imate opiju uplatiti novac na svoj aircash profil bez ikakve naknade, a isto tako mogu i drugi ljudi vama krenuti uplaćivati novac.

Prednost ovakvog tipa usluge je to što ne ovisite o bankama niti bankovnim karticama za plaćanje. Za sve vam je dovoljan mobitel na kojemu je aircash aplikacija. Način kako funkcionira aircash omogućuje izrazito brzi prijenos novca između nekoliko računa, a novac možete podići na svakom kiosku Tiska i Inovina, benzinskim crpkama i na PBZ bankomatima te kod brojnih drugih partnera.

Kako funkcionira aircash i gdje se koristi

Korisnici aircash aplikacije brzo su shvatili da je jedna od velikih prednosti kako funkcionira aircash to da je vaš novac dostupan u bilo kojem trenutku preko mobitela koji vjerojatno redovito imate sa sobom. Aircash nije bankovna aplikacija te se može koristiti sasvim besplatno, bez da morate plaćati neki oblik mjesečne rate za korištenje.

Aplikacija je dostupna na hrvatskom tržištu već 3 godine i sve više dobiva na popularnosti. Kako je aircash dostupan globalno, to znači da usluge plaćanje preko aplikacije možete koristiti bez obzira na to gdje se nalazili. Maltene bilo gdje u svijetu možete na jednostavan način podići novac sa bankomata bez bankovne kartice, a ako vam treba gotovina, isplata se može izvršiti na brojnim lokacijama. Princip kako funkcionira aircash vam također omogućuje da aplikaciju koristite za troškove poput plaćanje režija ili čak i parkinga. Naknade se ništa ne razlikuju naprema korištenju neke bankovne mobilne aplikacije. Ako vam treba jednostavna aplikacija za lako baratanje novcem, aircash je rješenje za vas.

Tagovi: