Horoskop Vaga

Astro

Horoskop Vaga

Horoskop Vaga glavne karakteristike

Horoskop Vaga određen je za osobe rođene u periodu 23. 09. do 23. 10. sa glavnim obilježjem znaka elementa zrak. Element zraka daje karakteristike Vage orijentiranost intelektu u kojem se uvijek daje prednost logike nad osjećajima. Oštroumnost je jedna od glavnih odlika horoskop Vaga znaka koju provlače kroz komunikaciju sa svojom okolinom. Komunikacija je Vagama izuzetno važna jer nastoje biti simpatični i svidjeti se drugima, a to izvode na vrlo elegantan i maštovit način.

Iako Vage kontinuirano u svemu balansiraju između razuma i osjećaja, upravo iz tog razloga postoji onaj osjećaj da stalno nešto važu. Vage se zbog toga čine neodlučnim, al to je samo krinka jer su vrlo prilagodljive i gotovo uvijek okružene velikim brojem ljudi. Karakteristike Vage su još da ne voli samoću i uvijek voli pomagati i brinuti se za druge.

Šarm, optimizam i elegancija je stil Vaga koji mu pomaže da ljudima pristupa na uravnotežen način, međutim Vaga se lako uzbudi i ako se razočara može postupiti vrlo odrešito i ekstremno, pa čak i grubo ako su jako povrijeđene. Iako su spremni oprostiti i pružiti drugu šansu Vage uče iz svojih grešaka vrlo brzo i neće tolerirati sebične ljude koji su sami sebi dostatni.

Horoskop Vaga u ljubavi, obitelji i prijateljima

Horoskop Vaga u ljubavi je izrazito romantičan znak koji je nježan i posvećuje se potrazi partnera ili partnerice koji će osigurati ljubav i harmoniju u ljubavnom odnosu. Vage u ljubavnom odnosu daju prednost ljubavi i osjećajima prije nego intimi i seksu. To ne znači da horoskop Vaga u seksu nije u stanju pružati izniman seks. Ovaj znak voli uživati jednako u davanju koliko i u primanju, ono što pruža to želi i dobiti u intimnim odnosima. Intrigantna kombinacija strasti, inteligencije, osjećaja daje karakteristike Vage da budu odlični seksualni partneri.

Najveći strah koji Vage imaju je strah od samoće, pa se ponekad znaju naći u ljubavnim odnosima koji im ne odgovaraju u svim segmentima i pristaju na kompromis. Stav da je kompromis bolji nego svađa ili konflikt Vage primjenjuju i u obitelji, ali i sa prijateljima.

Vage koji su vrlo ekstrovertirani znak za jako dobrim komunikacijskim vještinama gotovo uvijek imaju široki krug poznanika i prijatelja. Položaj u društvu, status sa društvenim značajem je nešto što zanima svaku Vagu, a samouvjerenost i hrabrost će im svakako pomoći u tome.

Horoskop Vaga u poslu i financijama

Horoskop Vaga je originalan diplomat koji će u svakoj situaciji izbjegavati konflikte što u poslu znači uspjeh i suradnju. Vage su po prirodi jako miroljubive vole suradnju i timski rad. Zajednički projekti na kojima rade sa svojim poslovnim suradnicima im daje osjećaj pripadnosti, pogotovo ako su na vodećim pozicijama uživaju u svom uspjehu, ali jednako i u uspjehu svog tima.

Karakteristike Vage u poslu su da njihova društvenosti i vješte komunikacije se iznimno dobro snalaze u svakoj situaciji koju im posao nosi. Vrlo su kreativne i maštovite, pa stoga ne vole dosadne i monotone poslove.

Iskrenost, pravda i istina su glavne karakteristike Vage u svemu, a naročito u poslu. Vage će prilikom donošenja svake odluke pažljivo odmjeriti što je istina i pravedno postupiti. Horoskop Vaga jako dobro zna biti uvjerljiv i svojim elegantnim stilom navesti suradnike na izvršavanje zadataka. Uspješnost u poslu donosi i zaradu, pa je svaka Vaga izvrsna u odmjeravanju zarade i užitka koji im posao pruža.
Tagovi: