Horoskop Strijelac

Astro

Horoskop Strijelac

Horoskop Strijelac glavne karakteristike

Osobe rođene između datuma 22. 11. i 21. 12. imaju horoskop Strijelac i njihov osnovni element je vatra. Vatra Strijelce čini strastvenim osobama punim optimizma, vječitim istraživačima koji sa puno entuzijazma istražuju svaku sferu svog života. Karakteristike Strijelca osim znatiželje koja ih vodi brojnim promjenama su još da svojim filozofskim pristupom analiziraju sve čime se bave.

Horoskop Strijelac je vrlo iskrena osoba i vrlo lako može prepoznati neiskrenost kod drugih ljudi, a tada bez imalo takta neiskrene osobe stavlja gdje im je mjesto. Prema takvim osobama mogu biti vrlo sarkastični i nefleksibilni. Međutim, ako ste jednako iskreni i pošteni prema Strijelcu on će biti izuzetno darežljiv i u duhovnom i materijalnom smislu. Strijelac ima veliki smisao za humor koji je vrlo rado prihvaćen u društvu.

Ponekad može izgledati da Strijelac svoju energiju razbacuju nepotrebno i djeluje nedisciplinirano, ali ovaj znak ima pogled koji seže u budućnost, a svakodnevne obaveze njemu su samo smetnja u ostvarivanju istraživačkih vizija.

Horoskop Strijelac u ljubavi, obitelji i prijateljstvu

Ponekad zbog svoje brzopletosti i optimistične otvorenosti prema ljudima u svom odabiru partnera horoskop Strijelac čini greške jer vjeruje da su i drugi ljudi iskreni i pozitivni kao i on sam. Strijelac je zaljubljive prirode i ponekad naivan u svojoj potrazi za partnerom u ljubavi koji će biti i ljubavnik i prijatelj.

Karakteristike Strijelca kao istraživača se naročito očituje u intimnim odnosima gdje voli primjenjivati raznolikost i zabavu sa partnerom ili partnericom. Vole izazov i privlače ih partneri koji su jednako otvoreni kao i oni sami. S obzirom da Strijelac voli uživati u seksu jednom kad pronađe partnera koji mu odgovara potrudit će se svim silama da partnera animira svojom brižnosti i romantičnim događajima.

Prijateljstvo je kao i ljubav za horoskop Strijelac izuzetno važno, i u prijateljstvu izuzetno cijeni iskrenost. Karakteristike Strijelca da je uvijek prijateljski nastrojen omogućava mu veliki broj prijatelja od kojih će njegov radar opreznosti vrlo brzo napraviti selekciju i izabrat će sebi slične prijatelje sa kojima ima puno zajedničkih tema. Pristup obitelji jednak je kao i prema ljubavi i prijateljstvu, iskrenost i samo iskrenost, ostalo Strijelac ne tolerira.

Horoskop Strijelac u poslu i financijama

S obzirom da horoskop Strijelac zrači entuzijazmom i pozitivnom energijom, u posao unosi optimizam i snagu kojima motivira svoje poslovne suradnike i članove tima. Komunikacija na intelektualnoj razini uz veliku dozu humora olakšava Strijelcu rješavanje svih poslovnih izazova koje se nađu pred njim.

Karakteristike Strijelca koji je veliki istraživač i poprilično nemiran slobodnog duha ukoliko nije zadovoljan na poslu vrlo brzo će pronaći novi posao sa novim izazovima. Horoskop Strijelac voli preuzeti rizik, voli igru i zabavu, pa posao nastoji učiniti zanimljivim.

Teško prihvaća autoritet i norme koje društvo i okolina nameću, slobodnog je duha i posao će napraviti na svoj specifičan način. Ako ga posao ne zadovoljava Strijelac bi se mogao naći u situaciji da postane nemiran i nestrpljiv, pa čak i prilično nefleksibilan. Promjena posla Strijelcu ne predstavlja veliki stres kao ostalim znakovima, a upravo te karakteristike Strijelca da voli rizik i znatiželja mogu ga dovesti do željenog posla koji će biti dovoljno zanimljiv i donijeti lijepu zaradu.
Tagovi: