Horoskop Škorpion

Astro

Horoskop Škorpion

Horoskop Škorpion glavne karakteristike

Rođeni u periodu 24. 10. do 22. 11. imaju horoskop Škorpion sa osnovnim elementom voda. Iako je voda sama po sebi uvijek u nekom kretanju, voda može biti poprilično mirna i stabilna, pa tako se i odražava na horoskopske znakove vode. Horoskop Škorpion je izrazito smiren i intuitivan. Karakteristike Škorpiona su da on djeluje tajanstveno i ponekad mistično zbog svoje zatvorenosti i nepovjerljivosti.

Oprez u skrivanju osjećaja samo je metoda kojom se Škorpion štiti od vanjskih utjecaja. Međutim, Škorpion je vrlo strastven i jednom kada dopusti pristup drugima daje sve od sebe i najbolji je prijatelj na kojeg se može računati. Ako ga iznevjerite vrlo brzo ćete osjetiti ubod Škorpiona, bez da trepne vratit će vam trostruko.

Kompleksan karakter ovog znaka koji je usavršio skrivanje osjećaja koji se vodi uz duboku intuiciju, ukazuje da se radi o osobama koje se prikazuju hladnim i tajnovitim, a zapravo su vrlo strastveni i iskreni jednom kad se otvore. Iz tog razloga nemaju široki krug ljudi oko sebe pogotovo jer uvijek moraju imati kontrolu i nerijetko idu iz krajnosti u krajnost.

Horoskop Škorpion u ljubavi, obitelji i prijateljstvu

U ljubavi ako ste partner ili partnerica osobi horoskop Škorpion, osjetit ćete veliku strast i pažnju kojom će vas Škorpion obasipati. Karakteristike Škorpiona u ljubavi su da je ovaj znak najsenzibilniji u intimnosti koja mu je najvažnija, iskrenost i vjernost su nešto što Škorpioni izuzetno cijene. Jednom kad osvojite Škorpiona on će biti jako odan i predan, iako na početku veze nepovjerenje i sumnjičavost su bile glavne boljke koje vam je Škorpion priredio.

Seks je jako važan faktor u ljubavnom odnosu sa Škorpionom, samouvjerenost ga stavlja u poziciju lovca i zanimaju ga izazovi i nedostižne osobe. Fizička privlačnost nije dovoljna za horoskop Škorpion, on mora osjetiti da ste jednako samouvjereni i dostojni njegove pažnje te da niste dostupni na prvu jer onda nema interesa ako se ne bori. Škorpion ostvaruje svoje seksualne fantazije pa stoga u seksu možete očekivati zanimljivo seksualno iskustvo. Posesivnost i ljubomora su dio njegove mračne strane pa je najbolje ne dovoditi ga u taj stadij jer Škorpion nema razumijevanja i ide na sve ili ništa.

Kao i u ljubavi i u obitelji Škorpion jako drži do iskrenih odnosa, a jednako tako je i u prijateljstvu. Škorpion jednom kad postane prijatelj postao vam je najbolji prijatelj za cijeli život jer je prethodno kroz dosta vremena gradio zajedničko povjerenje i poštovanje. Jednom kad izigrate njegovo povjerenje nema praštanja, zamjerit će vam to zauvijek i prijateljstvu i svakoj vezi je kraj.

Horoskop Škorpion u poslu i financijama

Horoskop Škorpion sa svojom tajnovitosti i smirenosti imaju sposobnost rješavanja svakog izazova, pa se odlično snalaze u poslovnom okruženju naročito na vodećim pozicijama. Karakteristike Škorpiona u poslu su nevjerojatna sposobnost zapažanja svih detalja i fokusiranost na rješavanje problema.

Škorpioni su vrlo odlučne osobe koje imaju velike sposobnosti razvijene na bazi intuicije i razuma. U poslu su uvijek fokusirani na cilj i nerijetko znaju biti i manipulativni kako bi ostvarili ono što su si zacrtali. Ponekad će pokazati svoju nemilosrdnost u nekim situacijama koja će biti pomno dozirana sa hrabrosti jer su svjesni da na poslu ipak ne mogu nekontrolirano pustiti svoju mračnu stranu.

Horoskop Škorpion ne priznaje poraz nego analizira do u detalja što, kako i zašto je došlo do poraza da se pripremi za buduće akcije. Intuicija i inteligencija Škorpionima pomaže da kroz posao osiguraju zadovoljavajuću financijsku situaciju iako nisu materijalisti, Škorpioni će se dobro financijski osigurati kako ne bi trebali brinuti za egzistenciju.
Tagovi: