Horoskop Ribe

Astro

Horoskop Ribe

Horoskop Ribe glavne karakteristike

Vodeni znak horoskop Ribe rezerviran je za osobe rođene u periodu 20. 02. do 20. 03. Osobe rođene u ovom znaku su jako emotivne, brižne u odnosu na ljude oko sebe, imaju puno suosjećajnosti, ali su ponekad i sami preosjetljivi. Karakteristike Riba je da su izrazito tajnovite vođene intuicijom, nesebični su pa vole pomagati i od svih znakova horoskopa ovaj ima najvišu dozu empatije.

S obzirom da su vrlo emotivne Ribe kad su sretne to svi vide, a kad su tužne i nesretne idu u drugu krajnost i mogu postati čak i depresivne. Kako vole pomagati drugima uvijek su okruženi društvom, njihova tolerancija kao da nema granica. Međutim, kao i svi i Ribe znaju podvući crtu u svojoj toleranciji pogotovo kad su povrijeđene pa se nemojte iznenaditi kad vam vrate istom mjerom.

Horoskop Ribe ovim osobama daje puno mašte i kreativnosti, pa imaju različite ideje koje mogu primjenjivati u svim sferama života. Ponekad djeluju neodlučnima jer nedostatak samopouzdanja ih stavlja na kraj reda u čekanju. Međutim, kako nemaju samopouzdanja, tako nemaju ni samodiscipline i uvijek biraju lakše izvedivi put za ostvarivanje svojih ciljeva.

Horoskop Ribe u ljubavi, obitelji i prijateljstvu

U ljubavi horoskop Ribe svoje emocije dovodi do vrhunca uz puno romantike Ribe traže nesebičnu i neograničenu ljubav. Ribe su spremne ostaviti kraljevstvo radi ljubavi i u ljubavne veze unose ideal ljubavi kao krunu svega. Horoskop Ribe u ljubavi treba osobu koja će biti dominantan partner nad Ribom i pomoći joj da stvari gleda realističnije i da nije uvijek sve ružičasto kako to Ribe vide.

Kad su zaljubljeni Ribe traže partnera koji im može pružiti dovoljno ljubavi i koji neće iskoristiti preveliku osjećajnost koju Ribe pružaju. Ribe će posvetiti život obitelji, djeci i općenito domu. U intimnim odnosima i seksu Ribe su velikodušni ljubavnici koji mogu iznenaditi svojom maštovitosti i strasti koju pružaju.

Prijateljstva su Ribama izuzetno važna jer ovo je jako društveni empatični znak horoskopa koji ima razumijevanja za tuđe probleme više nego prijatelji sami. Riba prijatelj će vas razumjeti, možda neće uvijek imati neki savjet, ali bit će vam potpora na koju se možete osloniti.

Horoskop Ribe u poslu i financijama

Kako se radi o vrlo kreativnom intuitivnom znaku, horoskop Ribe će uvijek u poslu birati djelatnost koja će im predstavljati užitak nastojeći se tome predati u potpunosti. Među umjetnicima se može pronaći jako puno osoba koje su horoskop Ribe. Hipersenzibilnost i jake emocije mogu ih odvesti u poslove u kojima mogu pomagati ljudima.

Nedostatak samodiscipline jedna je negativna karakteristika Riba koja će im stvarati probleme ukoliko rade posao u kojima postoje strogi rokovi ili pravila koje se moraju poštivati. Drugi nedostatak je manjak samopouzdanja pa vrlo često Ribe propuštaju prilike za napredovanje iako imaju sve potrebno znanje, iskustvo i kvalifikacije za napredak. Tako da rijetko u poslu zauzimaju vodeće pozicije.

Ipak kako vole pomagati ljudima odličan su partner kao dio tima jer pomažući drugima Ribe se na taj način osjećaju dobro i dobivaju na važnosti. Ponekad će ih taj nedostatak samopouzdanja koštati i financijski jer se teško znaju izboriti za sebe, ali to ne mora biti pravilo jer i među ribicama ponekad se nađe neki morski pas koji prodire.
Tagovi: