Horoskop Rak

Horoskop Rak

Horoskop Rak glavne karakteristike

Horoskop Rak imaju osobe rođene u period 22. 06. do 23. 07. i njihov osnovni element je voda. Karakteristike Raka su da je su to osobe vrlo smirene, pune emocija i empatije za druge ljude, brižni prema svojim najmilijima. Upravo emotivnost i suosjećajnost ih čini vrlo ranjivima, jer često ne dobivaju ono što pružaju drugima.

Osobe koje imaju horoskop Rak se kroz život vode srcem i osjećajima pa tako i nastupaju. Međutim, nedostaje ima obrambeni mehanizam kako bi sebe zaštitili, pa oni Rakovi koji su se već opekli pristupaju ljudima i situacijama sa dozom opreza i ponekad imaju problema u bliskim vezama sa ljudima. Izuzetno su dobri prijatelji koji će uvijek rado pomoći ili dati savjet, te suosjećati sa boli ili problemom prijatelja. Odani su i iskreni prijatelji koji traže sretan i skladan odnos u kojem će moći pokazati sve svoje najbolje strane poput pouzdanosti, odgovornosti, velike prilagodljivosti i brižnosti.

Rak ima svoj vlastiti put, iako često bio i pogrešan mora naučiti iz vlastitih grešaka i nerijetko se oslanja na svoje vlastite snage. U situacijama kada nije zadovoljan postat će vrlo nepovjerljiv, mijenjati raspoloženja munjevitom brzinom, a može otići i u krajnost i postati vrlo manipulativan.

Horoskop Rak u ljubavi, obitelji i prijateljstvima

Horoskop Rak znak u horoskopu čija je najznačajnija odlika emotivnost tako nastupa i u ljubavnim i emotivnim vezama. Neće puno razmišljati nego će odmah pokazati svoje osjećaje i zanimanje za partnera. Iako odmah pokazuje osjećaje ipak neće dozvoliti da se partner igra sa njegovim osjećajima, a u situacijama kad je povrijeđen vrlo brzo će se zatvoriti u svoju ljušturu koja teško da će se opet otvoriti.

Osoba sa znakom horoskop Rak spremna je na brojne kompromise, ali neće tolerirati laži, površne i nepouzdane partnere. Rak je spreman to riješiti kad se pređu granice koje je Rak postavio. Karakteristike Raka u ljubavi su da daje sve od sebe i jednako očekuje, a igrice su nešto što nikako ne treba prakticirati kad je Rak u pitanju jer nikad nećete znati gdje je granica kod Raka preko koje ne smijete prijeći.

Jednako tako sa istom dozom osjećaja i empatije Rak se zaštitnički ponaša prema obitelji i prijateljima. Rakovi kada daju savjet vjerujte to je najbolji savjet koji ćete dobiti. Jednom kada dobijete privrženost Raka potrudite se da to ne izgubite jer ćete izgubiti iskrenog prijatelja.

Horoskop Rak u poslu i financijama

U poslu horoskop Rak pokazuje svu svoju lukavost koju je naučio na vlastitim greškama pretjerane otvorenosti. Rakovi su poznati po svojoj radišnosti i kad u nešto vjeruju čvrsto stoje iza svojih stavova.

Karakteristike Rakova u poslu su velika upornost, energija i spremnost da se prime posla, odrade ga u zadanom roku. Rakovi imaju sposobnost gledati unaprijed temeljem svog iskustva, predvidjeti situacije vođeni intuicijom i iskustvom. U poslovnom svijetu se mogu lako prilagoditi situacijama i poslovima, a odnos prema poslu je iznimno odgovoran i Rak je pouzdan radnik.

Ono što je za horoskop Rak najvažnije u poslu da rade posao koji će ih zadovoljiti u ugodnoj radnoj atmosferi bez trzavica i ikakvih napetosti među ljudima. Stres mogu podnijeti, ali loše odnose među ljudima teško toleriraju. Vrlo su sposobni zaraditi puno novca, međutim kako vole biti darežljivi prema bližnjima i sebi jednako tako će taj novac brzo i potrošiti. Manipulativnost u poslu Rak će primijeniti samo ako ne vidi drugog izbora i nalazi se stjeran pred zid.

Tagovi:

Više članaka

Sanjarica auto

Sanjarica auto

Auto je zapravo jedan od najčešćih snova, a pojavljuje se u snovima onih koji ga znaju voziti i onih koji to žele naučiti. Sanjarica auto nam govori da kada sanjamo auto ili bilo koje drugo vozilo da

Sanjarica konj

Sanjarica konj

Sanjati konja može biti simbol vezan za strast, određen nagon ili željom za postizanje osobne slobode. Sanjarica konj govori kako sanjati konja može značiti da u sebi imamo motivaciju i želju za uspje

Sanjarica medvjed

Sanjarica medvjed

Znamo kako su snovi nerijetko zapravo refleksija naših određenih želja i misli u stvarnome svijetu. Sanjamo o svemu, i svaki naš san ima određeno značenje. Snovi o medvjedima nisu toliko