Horoskop Rak

Astro

Horoskop Rak

Horoskop Rak glavne karakteristike

Horoskop Rak imaju osobe rođene u period 22. 06. do 23. 07. i njihov osnovni element je voda. Karakteristike Raka su da je su to osobe vrlo smirene, pune emocija i empatije za druge ljude, brižni prema svojim najmilijima. Upravo emotivnost i suosjećajnost ih čini vrlo ranjivima, jer često ne dobivaju ono što pružaju drugima.

Osobe koje imaju horoskop Rak se kroz život vode srcem i osjećajima pa tako i nastupaju. Međutim, nedostaje ima obrambeni mehanizam kako bi sebe zaštitili, pa oni Rakovi koji su se već opekli pristupaju ljudima i situacijama sa dozom opreza i ponekad imaju problema u bliskim vezama sa ljudima. Izuzetno su dobri prijatelji koji će uvijek rado pomoći ili dati savjet, te suosjećati sa boli ili problemom prijatelja. Odani su i iskreni prijatelji koji traže sretan i skladan odnos u kojem će moći pokazati sve svoje najbolje strane poput pouzdanosti, odgovornosti, velike prilagodljivosti i brižnosti.

Rak ima svoj vlastiti put, iako često bio i pogrešan mora naučiti iz vlastitih grešaka i nerijetko se oslanja na svoje vlastite snage. U situacijama kada nije zadovoljan postat će vrlo nepovjerljiv, mijenjati raspoloženja munjevitom brzinom, a može otići i u krajnost i postati vrlo manipulativan.

Horoskop Rak u ljubavi, obitelji i prijateljstvima

Horoskop Rak znak u horoskopu čija je najznačajnija odlika emotivnost tako nastupa i u ljubavnim i emotivnim vezama. Neće puno razmišljati nego će odmah pokazati svoje osjećaje i zanimanje za partnera. Iako odmah pokazuje osjećaje ipak neće dozvoliti da se partner igra sa njegovim osjećajima, a u situacijama kad je povrijeđen vrlo brzo će se zatvoriti u svoju ljušturu koja teško da će se opet otvoriti.

Osoba sa znakom horoskop Rak spremna je na brojne kompromise, ali neće tolerirati laži, površne i nepouzdane partnere. Rak je spreman to riješiti kad se pređu granice koje je Rak postavio. Karakteristike Raka u ljubavi su da daje sve od sebe i jednako očekuje, a igrice su nešto što nikako ne treba prakticirati kad je Rak u pitanju jer nikad nećete znati gdje je granica kod Raka preko koje ne smijete prijeći.

Jednako tako sa istom dozom osjećaja i empatije Rak se zaštitnički ponaša prema obitelji i prijateljima. Rakovi kada daju savjet vjerujte to je najbolji savjet koji ćete dobiti. Jednom kada dobijete privrženost Raka potrudite se da to ne izgubite jer ćete izgubiti iskrenog prijatelja.

Horoskop Rak u poslu i financijama

U poslu horoskop Rak pokazuje svu svoju lukavost koju je naučio na vlastitim greškama pretjerane otvorenosti. Rakovi su poznati po svojoj radišnosti i kad u nešto vjeruju čvrsto stoje iza svojih stavova.

Karakteristike Rakova u poslu su velika upornost, energija i spremnost da se prime posla, odrade ga u zadanom roku. Rakovi imaju sposobnost gledati unaprijed temeljem svog iskustva, predvidjeti situacije vođeni intuicijom i iskustvom. U poslovnom svijetu se mogu lako prilagoditi situacijama i poslovima, a odnos prema poslu je iznimno odgovoran i Rak je pouzdan radnik.

Ono što je za horoskop Rak najvažnije u poslu da rade posao koji će ih zadovoljiti u ugodnoj radnoj atmosferi bez trzavica i ikakvih napetosti među ljudima. Stres mogu podnijeti, ali loše odnose među ljudima teško toleriraju. Vrlo su sposobni zaraditi puno novca, međutim kako vole biti darežljivi prema bližnjima i sebi jednako tako će taj novac brzo i potrošiti. Manipulativnost u poslu Rak će primijeniti samo ako ne vidi drugog izbora i nalazi se stjeran pred zid.
Tagovi: