Horoskop Ovan

Astro

Horoskop Ovan

Horoskop Ovan glavne karakteristike

Osobe koje su rođene u periodu od 21. 03. do 20. 04. su rođene u horoskopskom znaku Ovna. Horoskop Ovan je znak koji pripada vatrenim znakovima i vatra je njegov osnovni element. Kao što je vatra divlja i nepredvidljiva, topla i ima značaj velikog temperamenta, često je vežemo uz veliku strast tako daje i karakteristike Ovna.

Karakteristike Ovna su da je vrlo ekstrovertiran, ima izraženu snagu vođe i uvijek viziju onoga što želi ostvariti. Horoskop Ovan obilježen vatrom ima u sebi veliku impulzivnost i sklon je inovativnim stvarima smatrajući da promjene i nove stvari uvijek vode napretku. Odlučan je u svojim ciljevima koje je postavio u svojim jasnim vizijama, a ima dovoljno energije da svoje ideje sprovede u djela.

Ovnovi su jako iskreni, a kako zrači optimizmom i uvijek traži napredak, ponekad će se činiti da su Ovnovi nestrpljivi jer očekuju da svi oko njih djeluju i reagiraju kao i oni. Voli dinamiku, brzo razmišlja i još brže reagira, pa će ponekad njegova postupanja izgledati nepromišljena i nadasve nagla. Naglašavamo izgledati, jer osobe ovog znaka imaju viziju i znaju što žele, imaju snagu vođe i što je najvažnije vrlo su organizirani, te mogu izvršavati nekoliko zadataka istovremeno.

Horoskop Ovan u ljubavi, obitelji i prijateljstvima

Horoskop Ovan u odnosu prema drugim ljudima postupa iskreno i jednako očekuje od drugih ljudi. S obzirom da je vrlo impulzivan takav je i u ljubavi, ne boji se pokazati otvoreno što osjeća tako da partner ili partnerica Ovna zna u svakom trenutku u kakvim je odnosima sa Ovnom. Osobe ovog znaka se kao prirodni vođe ne boje preuzeti inicijativu i imaju dovoljno hrabrosti u potrazi za pravom ljubavi učiniti i najneobičnije stvari. Svoju strastvenost iskreno i otvoreno će podijeliti u ljubavi, ali jednako i u odnosu sa prijateljima na prijateljskoj bazi.

Kako voli inovativnost izrazito će se potruditi da veza, bila ona ljubavna ili prijateljska uvijek bude zanimljiva i puna iznenađenja i novina. Brak sa Ovnom može biti sve, samo ne bi smio biti dosadan i rutinski, Ovnovi ne vole dosadu i jednoličnost. Kako vole davati pažnju drugima, tako vole i da se njima posvećuje pažnja. Kako muški horoskop Ovan voli biti lovac i preuzeti inicijativu, tako i je žena Ovan poprilično direktna i nemojte se iznenaditi njenoj snazi kad preuzme inicijativu. Seksualni život u vezi svim Ovnovima je izuzetno važan dio veze jer nagon je taj koji tjera na akciju, energiju i volju za osvajanjem osobe koja im je zapela za oko.

Obitelj je Ovnu svetinja, iako bi se mislilo da znak vođen nagonom, impulzivnosti i pomalo divljim duhom bi sebe uvijek stavio na prvo mjesto, to nije tako. Obitelj se ovom znaku nije desila slučajno jer je vrlo organiziran i svaki je postupak ispravno i iskreno odmjeren.

Horoskop Ovan u poslu i financijama

Horoskop Ovan je vrlo česti horoskopski znak koji se može pronaći na vodećim upraviteljskim pozicijama. Jasna vizija, sposobnost izvršavanja nekoliko zadataka istovremeno, odlična organiziranost uz energičnost i iznimnu volju, te snagu nerijetko dovedu Ovnove na šefovske pozicije u poslu.

Ovan je pun takmičarskog duha i u poslu jednako kao i u ljubavi, kad nešto želi to i dobije. Upravo taj takmičarski duh Ovnu stvara komplikacije kad treba izvršavati naredbe ili slušati nekoga kako što napraviti. Ovnovi u velikoj većini nisu za timski rad i suradnja im teško pada. Kad surađuju vjerujte ili to rade jer se njihova vizija poklopila sa vašom ili nema izbora dok ne nađe drugi posao. Ako nije zadovoljan sa poslom koji radi ili sa svojim suradnicima, budite uvjereni horoskop Ovan to neće trpjeti, bar ne dugo.

Kada rade posao koji vole i uživaju u svom poslu, Ovnovi daju maksimum i usmjerit će svu svoju energiju da unesu puno inovativnosti i promjena koje će voditi napretku. Kako bi bili uspješni i u financijama Ovnovi neće propuštati priliku da se prezentiraju u svom punom sjaju kako bi napredovali i bolje zarađivali.

Tagovi: