Horoskop Lav

Astro

Horoskop Lav

Horoskop Lav glavne karakteristike

Rođeni u periodu 24. 07. do 22. 08. imaju horoskop Lav sa osnovnim elementom vatra. Vatreni znakovi su poprilično ekstrovertirani, pa tako i ovaj znak. Karakteristike Lava su da je vrlo temperamentan, jako strastven, zna biti i divlji kao što je i vatra, ali ga se može i kontrolirati kao što se i sama vatra može kontrolirati.

Horoskop Lav nosi sa sobom samouvjerenost, sklonost dramatiziranju, a nerijetko sa svojim kraljevskim držanjem Lavovi budu zamijećeni jer zapravo njihovom egu i odgovara da bude u centru pažnje. Iako teže biti u svemu najbolji, lavovsko srce je veliko i puno ljubavi prema drugima što znaju i pokazati.

Karakteristike Lava su i da sa svojim temperamentom i optimizmom uvijek traže nove izazove jer ne vole dosadne rutine, pa kad ne mogu pobjeći od rutine stvore vlastitu dramu. U situacijama kada dožive neko neugodno iskustvo ili se osjećaju nesretnima vrlo brzo hrabro uzimaju stvari u svoje ruke nastojeći se izvući na sretnu i pozitivnu stranu. Lavovi su jako realistični i uravnoteženi ljudi koji prihvaćaju tuđe mišljenje sve dok im to nije silom nametnuto. Nisu zlopamtila, a na situacije će uvijek reagirati plemenito, a ne impulzivno jer je Lavu izuzetno važno kakve posljedice mogu izazvati svojim djelovanjem i kakav to utjecaj može imati na druge i na njegovu budućnost.

Horoskop Lav u ljubavi, obitelji i prijateljstvu

Horoskop Lav je strastveni vatreni znak samosvjestan i intelektualan pa stoga traži jednako tako snažnog partnera. Avantura, zabava i energija vode Lava u ljubavi koji zna jasno odrediti granice između seksa i ljubavi. Kao i u drugim stvarima i u ljubavi karakteristike Lava su da je dramatičan i teatralan, iskren, širom otvorenog srca.

Lav kad se zaljubi vrlo je osjetljiv, ali to jako dobro zna skrivati, vrlo je romantičan, nježan i to zna pokazati. Lav u ljubavi kada zaista voli, daje sebe partneru ili partnerici cijelim bićem i voli duboko svim srcem. Horoskop Lak kad voli istinski je izuzetno brižan i nježan, puno daje od sebe, ali isto tako očekuje i da dobije sve.

Iako horoskop Lav nije zlopamtilo, neće nikada dopustiti ponižavanje i nepoštovanje kako u ljubavi tako i u drugim odnosima u obitelji i sa prijateljima. Lav pristupa obitelji zaštitnički i sa puno osjećaja i brižnosti, obitelj mu je svetinja. U prijateljstvima je Lav plemenit i otvorenog srca uvijek spreman pomoći, iako ćete ponekad osjetiti da mora biti dominantan pustite ga, to je samo dio njegove teatralnosti, svjesni ste da imate iskrenog prijatelja velikog srca, pa neka malo i bude u centru pažnje.

Horoskop Lav u poslu i financijama

Horoskop Lav s obzirom na svoju snagu, temperament, optimizam i nastup nerijetko na poslu ima funkciju vođe, govornika. Priroda Lava je da voli kontrolirati i odlično funkcionira u timskom okruženju na poslu naročito ako je na čelu pa može delegirati posao. U odnosu prema poslovnim kolegama pristupa sa poštovanjem uz veliku dozu pozitive pa uglavnom nema problema sa kolegama i poslovnim suradnicima.

Bez problema horoskop Lav će zasukati rukave kada treba, iako se ponekad može činiti da je lijen, to je samo privid jer Lav ima plan i razmišlja dalje u budućnost smišljajući efikasnije načine rada. Lav je sklon inovativnostima i zanimljivim promjenama, ne voli monotoniju pogotovo na poslu. Karakteristike Lava na poslu su još da se zna nametnuti i pokazati dominantnost, ima hrabrosti za napredak, a mašta i kreativnost su dodatak koji će svaki lav iskoristiti u bilo kojoj situaciji.

Ako se nađe u situaciji kada nije zadovoljan poslom vrlo lako može postati arogantan, tvrdoglavo držeći svoje stavove i zbog ponosa neće odstupiti ni milimetar. Tada se možete osjetiti kao da ste se našli oči u oči sa pravim lavom koji čeka da napravite prvi potez a onda vas zaskoči. Financijski Lav uvijek dobro stoji ukoliko može kontrolirati svoju rastrošnu stranu.
Tagovi: