Horoskop Djevica

Astro

Horoskop Djevica

Horoskop Djevica glavne karakteristike

Rođeni između datuma 23. 08. do 22. 09. imaju horoskop Djevica sa osnovnim elementom zemljom koji ih karakterizira kao staložene i smirene osobe koje su prizemljene. Karakteristike Djevice su velika opreznost i fokusiranost na analiziranju detalja. Djevice vole biti povučene i ne isticati se u masi, više vole promatrati i proučavati prije nego istupe u javnosti. Nedostatak mašte i samopouzdanja nerijetko ih vode u izoliranost i nesklonost promjenama.

S obzirom da imaju karakteristike elementa zemlje vrlo su praktične i racionalne, te uz osjećaj za proučavanje i analiziranje detalja svoje odluke temeljito donose. Kako ne vole promjene Djevice se obično smatraju prilično konzervativnog ponašanja. Međutim, ostale karakteristike Djevice kao što je nježnost, ljubaznost, velika odanost daje im odlike dobročinitelja koji voli pomoći.

Horoskop Djevica je vrlo precizan i ništa ne prepušta slučaju, pa ponekad djeluju kao skeptici i nisu fleksibilni na promjene u svojoj okolini. Vrlo često će se Djevice zatvoriti u sebe pa će djelovati nezainteresirano, vrlo hladno i kao osobe koje drže distancu od svih.

Horoskop Djevica u ljubavi, obitelji i prijateljstvima

Kako u svemu tako i u ljubavnim odnosima horoskop Djevica je izuzetno oprezan i suzdržan. Racionalna Djevica vrlo teško pokazuje svoje osjećaje i bit će potrebno dosta vremena da se Djevica u nekoj vezi opusti i pokaže što osjeća. Horoskop Djevica u ljubavi traži sigurnost i ljubav od partnera prije nego što isto pruži partneru.

Karakteristike Djevice u intimnim odnosima su da su jako suzdržane i trebaju osjetiti sigurnosti prije nego se predaju intimnim odnosima. Od partnera zahtijevaju da ispune i slijede upute koje samo Djevice mogu nametnuti. Nerijetko zbog takvog stava nedostatka samopouzdanja i povučenosti Djevice ostaju same ili se ne odlučuju na korak ozakonjivanja veze čak i kad su dugo u nekoj vezi.

Jednako tako se Djevice odnose i prema obitelji i prijateljima. Doza opreza, analiza svakog detalja ponašanja druge osobe dovodi do kompliciranog odnosa sa ovim horoskopskim znakom. Djevice vole dominantne osobe u svojoj blizini naročito ako su važne takvim osobama jača im samopouzdanje i tada ovaj znak dolazi do izražaja u svojoj punoj snazi.

Horoskop Djevica u poslu i financijama

Horoskop Djevica u poslu koji je analitičan i pun detalja daje mogućnost da se dokaže sa svim svojim karakteristikama koje ova inteligentna osoba zaslužuje. Karakteristike Djevice da su precizne i analitične su još da imaju iznimno pamćenje i oštar um. Kako su po prirodi zatvorene uobičajeno nisu okružene velikim brojem ljudi i ne ističu se u masi. Vrlo vjerojatno su samozatajne i povučene čak i kad se nalaze na vodećim pozicijama u poslu.

Horoskop Djevica je u svojoj prirodi vrlo nježan i osjećajan, pa iz tog razloga stvara barijeru prije nego pokaže svoju osjećajnu stranu, ali upravo zbog te svoje osjećajne strane Djevica voli pomagati ljudima. Nerijetko se susreću Djevice na poslovima u kojima Djevica može pomagati drugima jer njegova empatija teško da ima granica.

Iako kad su nezadovoljne poslom, financijskom situacijom ili kolegama na poslu znaju prigovarati i kritizirati, ipak će to dozirati jer se ne žele dovoditi u situaciju da ih netko povrijedi.
Tagovi: