Horoskop Blizanci

Astro

Horoskop Blizanci

Horoskop Blizanci glavne karakteristike

Horoskop Blizanci imaju temeljni element zrak, osobe rođene između datuma 22. 05. do 21. 06. pripadaju horoskopski Blizancima. Osnovne karakteristike Blizanaca kao horoskopskog znaka definirane su temeljnim elementom zrakom. To su osobe koje se kroz život vode intelektom, logika je nešto što ih vodi kroz sve životne odluke i situacije. Zanima ih komunikacija sa drugima i vole istraživati jer su izrazito znatiželjni.

Karakteristike Blizanaca jest da vole društvo i napravit će sve da budu simpatični i da se svide svojoj okolini. Puni su entuzijazma i uvijek u potrazi na novim zanimljivim stvarima, događajima i ljudima. Svoju komunikaciju će sa vama ostvarivati na intelektualan način što ih čini vrlo komunikativnim i društvenim. Kada ne mogu pronaći ono što traže postaju vrlo nemirni i ponekad napeti.

Znaju se prilagoditi i vješti su u uživanju u trenutku, lako skaču s teme na temu što iz jako zanima. Upravo takav šarolik spektar interesa nerijetko dovodi horoskop Blizanci osobe u situaciju da započnu puno stvari koje ne mogu završiti, ostavljaju nezavršeno jer su izgubili interes. Kontinuirano su u potrazi za nečim što bi ih moglo zanimati, u potrazi za zabavom, ali i u nesvjesnoj potrazi za osjećajem svoje druge polovice kao kod pravih blizanaca. Iz tog razloga vole komunikaciju i druženja sa širokim krugom ljudi.

Horoskop Blizanci u ljubavi, obitelji i prijateljstvu

Znatiželja i raznovrsnost uzbuđenja u cilju ostvarivanja strasti bit će glavno čime će se horoskop Blizanci voditi u odnosima u ljubavi. Kontakt i seks je važan, ali ne toliko koliko komunikacija i razgovor dvoje intelektualaca. Tek kad Blizanac bude intelektualno zadovoljan sa osobom prepustit će se fizičkim odnosima i dubljim vezama. Iako ih smatraju površnima zbog njihove prevrtljivosti jednom kada nađu partnera koji će ih zadovoljiti prema njihovim kriterijima bit će to za cijeli život.

Horoskop Blizanci nosi život pun pokušaja i promašaja, naročito u ljubavnim vezama. Blizanci traže nekoga tko će biti dovoljno raznovrstan i tko in neće sputavati već podržavati u njihovim istraživačkim pohodima. To ne znači da su Blizanci nevjerni, upravo suprotno, Blizanci u vezi kada pronađu pravu osobu iznose emocije koje će potrajati.

Slično je i sa prijateljima, iako ih imaju oko sebe popriličan broj, tek nekolicina će se uspjeti stvarno približiti stvarnom Blizancu. Ne zaboravite da su Blizanci prilagodljivi. Oni su jednostavno rečeno avanturisti koji imaju puno smisla za humor, a ponekad će vam se činiti i djetinjasti.

Horoskop Blizanci u poslu i financijama

Horoskop Blizanci u poslu s obzirom da im je intelekt i komunikacija najvažnija najbolje se snalaze u profesijama kao što su novinari, u odnosima sa javnosti, trgovački putnici, detektivi, umjetnici. Svoj intelekt unosit će u posao razvijajući inovativne ideje koje mogu donijeti začuđujući dobre rezultate.

Razmjena informacija i ideja je osnova kako horoskop Blizanci rade posao. Vrlo su maštoviti i ideja imaju u izobilju, jer njihova je misija komunikacija i istraživanje. Iako vole započeti raditi na puno stvari, rade logički, stoga se sve nekako uvijek na kraju posloži u veću sliku koju su Blizanci na početku i zamislili kao inovativnu ideju.

Iako na prvi pogled sve to izgleda površno, karakteristike Blizanaca da su svestrani i entuzijastični daje im mogućnosti da sagledaju širu sliku i vide rješenje koje neki drugi kolega niti ne sanja. Ukoliko ne uspiju ostvariti svoje snove mogu postati i anksiozni, jer ipak nestabilnost u kojoj Blizanci žive ima svoj danak i svoju cijenu.
Tagovi: