Gdje kupiti kriptovalute

Tech

Gdje kupiti kriptovalute

Uloži u kriptovalute

Najbolje i najsigurnije mjesto za kupovinu i prodaju kriptovaluta po najboljim cijenama

Gdje kupiti kriptovalute?

Danas mnoge osobe zanima gdje kupiti kriptovalute. Važno je napomenuti da je broj usluga koje postoje i koje to omogućuju brojan i zbog toga se mnogo ljudi mogu zbuniti kada idu kupovati kriptovalute. Među raznim platformama gdje kupiti kriptovalute izdvajaju se dvije, a to su eToro i Binance. Prema određenim mjerilima eToro se smatra najboljom platformom za kripto trgovanje u 2021. godini. Odabirom ove platforme u odnosu na druge, imat ćete pristup velikom broju različitih kriptovaluta, relativno niske naknade, kao i jednostavno sučelje za razumijevanje i korištenje.

Etoro nudi i mobilnu aplikaciju koja će vam omogućiti trgovinu bilo kojom imovinom s vašeg pametnog telefona ili tableta. Odlična alternativa eTorou ako želite kupiti kriptovalutu je Binance. Mogućnost kupnje i držanja kriptovalute njegova je velika prednost u odnosu na eToro. Binance je prije svega mjenjačnica kriptovaluta koja omogućuje pristup impresivnom broju kriptovaluta. Ukupno ćete moći uložiti u nekoliko stotina digitalnih sredstava. Ali ako tek počinjete, najbolje je da se usredotočite na najpopularnije virtualne valute.

Gdje kupiti kriptovalute i kako napraviti svoj račun na kripto platformi

Osim što trebate znati gdje kupiti kriptovalute, trebate znati i kako napraviti svoj račun na kripto platformi. Do prije nekoliko godina platforme za kupnju i prodaju kriptovalute nisu provjeravale identitet svojih korisnika. No, to se promijenilo nakon pooštravanja regulatornih zahtjeva. Gotovo sve platforme implementirale su sustav za provjeru identiteta za svoje korisnike kako bi spriječile pranje novca. To zahtijeva slanje niza dokumenata od vas. Trebate verificirati svoj račun i dokazati svoj identitet iz nekoliko razloga. Jedan od razloga je taj što ako to ne napravite nećete imati pristup platformi, tj. imati ćete samo ograničeni pristup.

Obično se postupak provjere obavlja jednostavno i brzo. To je slučaj s platformom za koju mnogi vjeruju da je trenutno najbolja: Binance. Otiđite na stranicu Binance i tamo potražite opciju potvrđivanja svojeg identiteta. Nadalje će vas stranica voditi korak po korak što točno trebate i kada napraviti. Na vama je da slijedite te korake kako bi verifikacija bila valjana. Kao što vidite nije dovoljno samo znati gdje kupiti kriptovalute.

Gdje kupiti kriptovalute i kako uplatiti novac na svoj račun

Uz pitanje gdje kupiti kriptovalute automatski se vežu i dodatna pitanja. Jedno od tih pitanja glasi: kako uplatiti novac na svoj račun? Ovisno o platformi koju odaberete za kupnju kriptovalute, imat ćete više ili manje izbora za uplatu. Navedena platforma eToro naprimjer omogućuje vam uplatu sredstava pomoću vaše bankovne kartice (Visa, Mastercard, itd. ), vašeg PayPal računa, SEPA prijenosa, itd. Za dodatne informacije o podržanim metodama, vremenu obrade, kao i nametnutom ograničenju depozita, možete izravno konzultirati platformu na kojoj kupujete kriptovalute. Jednom kada se prijavite na svoj račun na kripto platformu, sve što trebate učiniti je kliknuti na “Depozit sredstava”, zatim unijeti iznos i odabrati valutu. Proces se jako malo razlikuje između različitih platformi.

No, najvažnije da ipak proučite sve potrebne informacije o platformi koju namjeravate koristiti, kako bi bili sigurni da nećete naići na prijevaru, koje se znaju događati prilikom kupovine i prodaje kriptovaluti. Za dodatne informacije gdje kupiti kriptovalute pretražite internet stranice najrenomiranijih platformi za kupnju kriptovaluti, poput Binancea i eTora.

Tagovi:

Uloži u kriptovalute

Najbolje i najsigurnije mjesto za kupovinu i prodaju kriptovaluta po najboljim cijenama