Amex krediti

Financije

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 25.09.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Amex krediti – prednosti i nedostaci

Amex krediti su vrsta kreditnih kartica koju izdaje American Express, jedna od najvećih svjetskih financijskih tvrtki. Ovaj kreditni proizvod ima svoje prednosti i nedostatke, a ovisno o individualnim potrebama i financijskoj situaciji, može biti idealan izbor ili ne.

Jedna od glavnih prednosti Amex kredita je visok limit kredita koji se može dobiti, što je često veće u usporedbi s drugim kreditnim karticama koje izdaju druge banke. Također, Amex krediti nude različite pogodnosti i nagrade za korisnike, poput nagrade bodova za svaku potrošenu kunu, besplatnih putovanja, popusta na određene proizvode i usluge, te druge pogodnosti koje korisnici mogu iskoristiti.

Međutim, jedan od nedostataka Amex kredita je to što ih ne prihvaćaju svi prodavači. Kreditne kartice izdane od strane Amex-a imaju manju stopu prihvaćanja u trgovinama i restoranima u usporedbi s drugim karticama kao što su Visa ili Mastercard.

To može predstavljati problem za korisnike koji žele koristiti Amex kredit za svoje svakodnevne izdatke.

Još jedan nedostatak Amex kredita je to što obično imaju više kamatne stope od drugih kreditnih kartica. To znači da će korisnici koji ne otplaćuju svoje dugove na vrijeme vjerojatno platiti više kamate nego što bi platili s drugom kreditnom karticom. Također, American Express može imati veće provizije i naknade od drugih financijskih institucija.

Ukratko, krediti koje nudi Amex imaju svoje prednosti i nedostatke, a ovisno o potrebama i financijskoj situaciji pojedinca, mogu biti dobar izbor za određene korisnike. Prije nego se odlučite za Amex kredit, preporučuje se detaljno proučavanje svih uvjeta i provizija kako biste bili sigurni da je to pravi izbor za vas.

Kako dobiti Amex kredit – uvjeti i postupak

Da biste dobili Amex kredit, prvo morate biti stariji od 18 godina i imati redovita primanja koja se mogu dokazati. Osim toga, morate imati dobru kreditnu sposobnost i kreditnu povijest, koja će se provjeriti prilikom podnošenja zahtjeva za kredit.

Postupak za dobivanje Amex kredita je sličan kao i kod drugih kreditnih kartica. Prvo, morate se prijaviti za karticu putem interneta ili u poslovnici banke. Nakon što se prijavite, banka će obično provesti provjeru kreditne sposobnosti i kreditnu povijest. Ako ispunjavate uvjete i imate pozitivnu kreditnu povijest, vjerojatno će vam odobriti kreditnu karticu.

Kada dobijete Amex kreditnu karticu, morate se registrirati za online pristup kako biste mogli vidjeti svoj račun i podnošenje plaćanja.

Također, važno je da redovito praćenje svojih troškova kako biste izbjegli kašnjenje u otplati i dodatne naknade.

Kako bi vam odobrili kredit, banke mogu zahtijevati i daljnju dokumentaciju o vašim primanjima i financijskom stanju. Uz to, postoje određeni uvjeti koje trebate ispuniti da biste dobili Amex kredit kao što su minimalan iznos potrošnje, visina naknade i kamatne stope koje ovise o vrsti kartice koju odaberete.

Ukratko, postupak za dobivanje Amex kredita je sličan postupku za dobivanje drugih kreditnih kartica, ali postoje određeni uvjeti i zahtjevi koje morate ispuniti. Važno je da pažljivo proučite sve uvjete i provizije kako biste bili sigurni da je Amex kredit pravi izbor za vas. Također, važno je imati zaštitu od krađe identiteta i financijskih prijevara kako bi vaši podaci i novac bili sigurni.

Amex krediti za poslovne korisnike – pogodnosti i mogućnosti

Amex krediti su također dostupni i za poslovne korisnike koji žele koristiti kreditnu karticu za svoje poslovne potrebe. Amex krediti za poslovne korisnike nude različite pogodnosti i mogućnosti koje su posebno prilagođene poslovnim potrebama.

Jedna od glavnih prednosti Amex kredita za poslovne korisnike je to što imaju visok limit kredita, što omogućuje veće troškove koje poslovni korisnici često imaju. Također, kreditne kartice American Express nude svojim korisnicima razne povlastice i nagrade kao što su bodovi nagrađeni za svaku kunu potrošenu, posebni popusti na poslovne usluge i još mnoge pogodnosti koje poslovni klijenti mogu iskoristiti.

Kreditne mogućnosti koje Amex nudi poslovnim korisnicima omogućuju i kontrolu troškova.

Korisnici mogu postaviti granice potrošnje za svoje zaposlenike, stvaranje detaljnih izvještaja o troškovima i upravljanje svojim računima putem interneta ili mobilne aplikacije. Uz to, poslovni korisnici dobivaju i poseban pristup savjetnicima za korisnike koji mogu pomoći u upravljanju kreditom i troškovima.

Uz to, krediti namijenjeni poslovnim korisnicima tvrtke Amex nude i dodatne pogodnosti za putovanja poput besplatnog smještaja, prijevoza te druge korisne pogodnosti u svrhu poslovnih putovanja. Također, kartice American Express nude razne vrste osiguranja za poslovne korisnike kao zaštitu u slučaju krađe ili gubitka kartice.

Sažeto, krediti koje nudi Amex za poslovne korisnike su savršeni za potrebe poslovanja koje uključuju veće izdatke, kontrolu rashoda i pogodnosti za putovanja. Potrebno je temeljito istražiti uvjete i pogodnosti koje nudi Amex kartica, te uz to obratiti pažnju na pripadajuće troškove i naknade koji mogu nastati prilikom njenog korištenja.
Tagovi: