Aircash

Financije

Aircash

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 28.06.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je Aircash

Aircash je mobilna aplikacija razvijena u obliku digitalnog novčanika koja je razvijena u Hrvatskoj. Aplikacija korisnicima dopušta slanje i primanje novca, ulaganje i podizanje novca preko korisničkih računa, za kupovinu bonova i za nadoplatu pretplate mobitela. Korisnici mogu skinuti aplikaciju na svoj mobilni uređaj i otvoriti korisnički račun pomoću upisivanja svog imena i prezimena, broja mobitela i identifikacijskog broja preko kojeg se onda može primati i slati novac.

Uplaćivati možete preko kreditne ili debitne bankovne kartice i od najmanjeg iznosa od 50 kn te sve do 2000 kn. Isplata novca je moguća u preko 400 poslovnica diljem Hrvatske. Aircash ima dozvolu za korištenje od strane Europske Unije i certifikat Hrvatske Narodne Banke. Putem aplikacije je moguće uplaćivati novac iz inozemstva u Hrvatsku pa čak iz cijelog svijeta, neovisno o tome ima li u toj državi bankomata ili ne.


Ova aplikacija omogućava slanje novca preko vašeg bankovnog računa putem aplikacije na vaš ili neki drugi račun, a primatelj novac može podići na kiosku Tisak, Tifona ili INA benzinske postaje ili na bankomatima PBZ-a. Aplikaciju također možete koristiti za plaćanje parkiranja, plaćanje računa, te podizanje gotovine.

Aircash ili Revolut

Kako se danas nude brojne aplikacije i načini izvan bankarskog plaćanja i korištenja kartica, teško je odlučiti koja je bolja opcija. Aircash kao prva hrvatska mobilna aplikacija u samo tri godine je u Hrvatskoj postigla značajan uspjeh i širenje među korisnicima mobilnog novčanika. No, ipak provjerite što se sve nudi kod Aircash aplikacije i usporedite što je u ponudi Revoluta.

Revolut je još 2019. godine dobio Bankarsku dozvolu Europske Unije koju dodjeljuje Europska centralna banka. Na taj način iza kompanije koja vodi Revolut stoji najsnažnija bankarska institucija u Europi. Iako se radi o aplikaciji koja ima funkciju mobilnog novčanika, cilj je Revoluta prilagoditi svoje usluge i svoju ponudu isključivo potrebama svojih klijenata.

Prednost Revoluta je da je podijelila poslovanje na usluge koje nudi tvrtkama, te na usluge koje nudi potrošačima. Osim toga Revolut je prisutan u preko 120 zemalja svijeta i nudi mogućnost razmjene novca u 29 različitih valuta svijeta. U odnosu na hrvatski mobilni novčanik, možemo reći da je Revolut globalni mobilni novčanik.

Prednosti Revoluta pred Aircash aplikacijom

Revolut kao globalna kompanija prisutna je u 34 zemlje u svijetu, odnosno ili ima svoje lokalne predstavnike ili vlastite urede. Kod revolta moguće je raditi preko tekućeg računa ili IBAN-a, bez naknade za otvaranje računa. Korištenja bankomata su besplatna do iznosa od 200 € mjesečno, a na iznose preko toga se plaća provizija od 2%.

Kartica koju dobivate kada ste korisnik Revoluta je VISA ili Mastercard, ali možete imati i prepaid debitnu karticu. Uz redovno slanje novca mrežnim putem, možete još i pratiti troškove, budžetirati, vršiti instant plaćanja, u ponudi vam je i pametna štednja. Možete se odlučiti i za određene pakete koji nude besplatni limit na dizanje gotovine, i niže naknade. Također Revolut vam nudi i opciju dizanja kredita, poput banaka. Da li sve to Aircash ima u ponudi?

Razmjena kriptovaluta između različitih kriptovaluta omogućena je korisnicima Revolut. Također, osiguranje mobilnog aparata i u ponudi je putno osiguranje. Sve što vam je potrebno je malo vremena za otvaranje računa u aplikaciji Revoluta, jednako kao kod Aircash aplikacije, a vi sami procijenite što vama treba i koja je opcija bolja za vaše potrebe.

Tagovi: